Mam problem z PC SUITE do Noki

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mama Kffiatuszka
Początkujący użytkownik forum

Mam problem z PC SUITE do Noki

Post autor: mama Kffiatuszka »

posiadam Nokie 6020 i od kilku dni probuje wgrac program PC Suite, jednakze za kazdym razem program nie odpowiada.. Jaka moze byc przyczyna i jak ją usunąc..??
Probowalam wgrac starsza wersje, ale ta znow nie byla kontatybilna z moim telefonem..

Prosze o pomoc.. tu lub pod adresem [email protected]

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Mam problem z PC SUITE do Noki

Post autor: Jaco »

Pakiet PC Siute Nokii wymaga niekiedy aby w systemie był zainstalowany SP2.Bo może nie chcieć współpracować z telefonem.Jednakże z samą instalacją pakietu nie powinno być problemu.Podejrzewam że problem jest ponieważ PC Siute nie wykrywa kabla a to tylko trzeba prawidłowo skonfigurować.
Zapraszam na stronę NOKII w celu sprawdzenia w jaki sposób i jakim kablem go połączyć z komputerem.
Powodzenia :lol:
Awatar użytkownika
mama Kffiatuszka
Początkujący użytkownik forum

Re: Mam problem z PC SUITE do Noki

Post autor: mama Kffiatuszka »

dzieki ale to nie problem od SP2, od kabla tez nie, sam program nie odpowieada i za kazdymm razem prosi by wgrac PC SUITE na nowo.. Szukalammozliwosci wgrania starszej wersji ale nie znalazlam tej ostatiej.. Juz podlaczalam telefon do komputera przez DKU-5, ale przestalo mi łaczyc i pojawily sie problemy, chyba kabel zostal uszkodzony bo w komputerze wyswiatla sie informacja o awarii sprzetu.. Tak wiec zakupilam kabel CA-42 i kabel czyta, ale PC SUITE nie łaczy , poprostu program nie znajduje samemu sterownikow do kabla.. SP2 tez probowalam wgrac..
Siedze juz nad tym tydzien i nie moge sobie poradzic .. wiec szukampomocy..
ODPOWIEDZ