Orange Free szczęśliwe godziny
Moderator: Moderatorzy
- acprzemu
- Stały użytkownik forum
Orange Free szczęśliwe godziny
Witam,
nie dawno zamówiłem przez internet usługę Orange Free 59, natomiast dzisiaj mi przyszła umowa, i w opcjach dodatkowych napisane jest: (Pakiet 20 SMS)(karta dualna CDMA)(Dodatkowy limit transferu 1 GB)(Aktywacja OF za 61zł brutto)(Pakiet Minut w Orange Free)(Rabat na abonament 10% za 16m). Nic nie ma w tym mowy o szczęśliwych godzinach. Czy to jakiś błąd, czy trzeba ją samemu włączyć na stronie Orange ?
nie dawno zamówiłem przez internet usługę Orange Free 59, natomiast dzisiaj mi przyszła umowa, i w opcjach dodatkowych napisane jest: (Pakiet 20 SMS)(karta dualna CDMA)(Dodatkowy limit transferu 1 GB)(Aktywacja OF za 61zł brutto)(Pakiet Minut w Orange Free)(Rabat na abonament 10% za 16m). Nic nie ma w tym mowy o szczęśliwych godzinach. Czy to jakiś błąd, czy trzeba ją samemu włączyć na stronie Orange ?
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: Orange Free szczęśliwe godziny
Trzeba sobie samemu aktywować.acprzemu pisze:Czy to jakiś błąd, czy trzeba ją samemu włączyć na stronie Orange ?
-
- Użytkownik forum
Dzwoń pod *800 i powiedz im aby odblokowali Ci w pełni kartę sim.
-
- Użytkownik forum
Nie siejcie paniki, sam zamawiałem przez neta i szczęśliwe godziny miałem aktywne od samego początku mimo tego że nic na ten temat nie ma w umowie.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Ale kto sieje panikę ?Michu55 pisze:Nie siejcie paniki
Znam kilka przypadków abonentów nowych taryf Orange, gdzie HH nie były aktywne od razu, tylko trzeba było je aktywować ręcznie, a w jednym przypadku skończyło się to przepadkiem limitu transferu w ciągu jednej nocy
![:]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Użytkownik forum
acprzemu załóż sobie konto na orange.pl i w zakładce usługi będziesz miał pokazane co masz włączone a co nie
-
- Użytkownik forum
Nie chcę zakładać nowego tematu dla jednego pytania- zamówiłem w sklepie orange OF59 zł, usługa "szczęśliwe godziny" powinna być domyślnie aktywna, ale chcę się upewnić.
Aby zalogować sie na stronie orange muszę wpisać login lub nr telefonu oraz hasło- nr telefonu znalazłem, ale gdzie to hasło powinienem mieć podane? Widzę jedynie "kod abonencki dla kontraktu".
Aby zalogować sie na stronie orange muszę wpisać login lub nr telefonu oraz hasło- nr telefonu znalazłem, ale gdzie to hasło powinienem mieć podane? Widzę jedynie "kod abonencki dla kontraktu".
- Brylant19
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Ja pamietam ze jak sie pierwszy raz na konto chcialem zalogowac to trzeba bylo je utworzyc, czyli po wpisaniu numeru jakis tam kod przysyłali na ten numer. Tylko w Axeestelu nie ma obsługi sms wiec modem musialem zmienic.
Orange LTE 800 2x ATK20 (~20km)
http://www.speedtest.net/android/1925801168.png
http://www.speedtest.net/android/1925801168.png
-
- Użytkownik forum
Faktycznie, dzięki, że też na to nie wpadłem 

-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
zawszę kartę można było na chwilę włożyć do telefonu i kod przyszedł sprawdzałem na ADU-635, tam też nie ma w Easy Net Wireless obsługi smsBrylant19 pisze: Tylko w Axeestelu nie ma obsługi sms wiec modem musialem zmienic.
-
- Użytkownik forum
Po wykorystaniu dziennego transferu, ten podczas Szczęśliwych Godzin też jest ograniczony?
- wojteks
- *** Administrator ***
Tak.Polip pisze:Po wykorystaniu dziennego transferu, ten podczas Szczęśliwych Godzin też jest ograniczony?
Nie pomagam na PW!