Atheros AR5007UG (USB)

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Diwey
Początkujący użytkownik forum

Atheros AR5007UG (USB)

Post autor: Diwey »

Cześć.
Posiadam modem Wi-Fi Atheros AR5007UG i chciałem zmusić go aby pracował na sterowniku Wild Packets–4.2.2.9 ... niestety jak dotąd,bez skutku.Próby aktualizacji sterownika poprzez Menedżera Urządzeń nie powiodły się.Aktualizacja poprzez aplikację z załączonym sterownikiem -WLAN_Atheros Wireless Lan Driver_v5.3.0.56_XP nie powiodła się...Dodanie nowego urządzenia w "Dodaj sprzęt" (XP SP2),udaje się tylko połowicznie,ponieważ i tak gdy po udanej instalacji sterownika 4.2.2.9 odinstalowuję sterownik macierzysty(instalowany automatycznie z modemu),to modem nie działa(system go nie widzi).
Próbowałem na wiele sposobów ale bez skutku...
Wszystkie te czynności wykonuję na starym lapku Fujitsu Siemens Lifebook C series,który posiada tylko jeden port USB :( ... blaszak jest chwilowo unieruchomiony :(

Macie może jakieś sugestie lub pomysły? Zależy mi na odpaleniu tego modemu,właśnie na sterowniku Wild Packets–4.2.2.9...

Właśnie znalazłem info w necie,że mój modem nie zadziała na sterownikach Wild Packets–4.2.2 tak jak i żaden inny na USB ... ;)
Temat do zamknięcia. :ok:
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: Atheros AR5007UG (USB)

Post autor: zDaleKi »

Diwey pisze:Temat do zamknięcia.
Na tym forum <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=82778#82778">»nie zamykamy tematów«</a>.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ