Z góry przepraszam jeżeli pytanie już pojawiło się na forum, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi.
Otóż mój ojciec niebawem wraca z Niemiec i chce żebym kupiła mu modem GSM.
Na allegro jest mnóstwo modemów bez simlocka, moje pytanie to czy taki modem będzie bez problemu działać w Niemczech z kartą niemieckiego operatora internetu?
[ Komentarz dodany przez: Sundance_kid: 2011-02-19, 19:46 ]
Poprawa tematu.
Modem GSM w Niemczech.
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Modem GSM w Niemczech.
Ostatnio zmieniony 2011-02-19, 19:43 przez Poli, łącznie zmieniany 1 raz.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Re: Modem GSM w Niemczech.
Tak, będzie działał bezproblemowo.Poli pisze:moje pytanie to czy taki modem będzie bez problemu działać w Niemczech z kartą niemieckiego operatora internetu?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Bedzie dzialac, ale akcja jest bez sensu. W niemieckich supermarketach elektronicznych dostaniesz dobre modemy bez locka juz od 15€, na ebay taniej, n.p.Patryk pisze:Otóż mój ojciec niebawem wraca z Niemiec i chce żebym kupiła mu modem GSM.
http://cgi.ebay.de/Vodafone-UMTS-STICK- ... 230e4da2f8
Nie pomagam na PW.
-
- Początkujący użytkownik forum
Dzięki za szybką odpowiedź.
Sama osobiście do Niemczech się nie wybieram, a ojciec mówił że modemy kosztują tam 50€.
Zresztą pewnie nie ma czasu chodzić po sklepach za modemem nie wspomnę już o tym że kompletnie się nie zna i najlepiej zrzucić to na mnie
Jeszcze raz serdeczne dzięki za szybką odpowiedź.
Sama osobiście do Niemczech się nie wybieram, a ojciec mówił że modemy kosztują tam 50€.
Zresztą pewnie nie ma czasu chodzić po sklepach za modemem nie wspomnę już o tym że kompletnie się nie zna i najlepiej zrzucić to na mnie

Jeszcze raz serdeczne dzięki za szybką odpowiedź.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
No to zle mowi - spojrz na moj profil.Poli pisze:...a ojciec mówił że modemy kosztują tam 50€.
Zamow na e-bayu, zaplac pay-palem, przysla mu do domu. Za 32 PLN nie kupisz nic w PL.Poli pisze:najlepiej zrzucić to na mnie
Nie pomagam na PW.