Witam. Mam modem huawei E160 i chce do niego dokupić router. Na allegro znalazłem dwóch producentów EDIMAX 3G-6200N oraz TP-LINK TL-MR3420. Który z tych routerów jest lepszy ??
[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-02-18, 17:14 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Który router lepszy??
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Który router lepszy??
Ostatnio zmieniony 2011-02-19, 20:37 przez mirtex, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Re: Który router lepszy??
widzę że mało kto sie tu zna na tych routerach.... za to na polonistyce owszem.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
mirtex nie zna sie mało tylko mając sprawdzanie pisowni masz i możesz z niego skorzystać.
A do sedna problemu. Częściej polecany jest Edimax, kilka osób pisało tutaj pozytywna opinię tego routera. TP ma chyba możliwość wgrania alternatywnego oprogramowania. Zależy czego oczekujesz od routera, jeżeli tylko ma dzielić to bierz ediego, jeżeli więcej to tplinka.
A do sedna problemu. Częściej polecany jest Edimax, kilka osób pisało tutaj pozytywna opinię tego routera. TP ma chyba możliwość wgrania alternatywnego oprogramowania. Zależy czego oczekujesz od routera, jeżeli tylko ma dzielić to bierz ediego, jeżeli więcej to tplinka.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Z takim podejściem daleko nie zajedziesz.mirtex pisze:widzę że mało kto sie tu zna na tych routerach.... za to na polonistyce owszem.
Proponuję okazać choć minimum szacunku wobec osób, które tu się udzielają społecznie, a normalna pisownia to podstawa kultury w Internecie.
Zapomnij o Edimaxie, bierz TP-Linka.
-
Przepraszam jeśli ktoś tutaj poczuł się urażony... nie miałem takiego celu i dziękuję za odpowiedzi chyba wezmę TP skoro ma więcej możliwości.
Ostatnio zmieniony 2011-02-20, 01:12 przez mirtex, łącznie zmieniany 1 raz.