Połączenie Dial-Up,a oplaty za usługę
Moderator: Moderatorzy
- Artur_prezes
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Połączenie Dial-Up,a oplaty za usługę
Jak to jest: jeśli łączę się przez iPlus managera do sieci i mam zaznaczona opcję APN internet to komputer mi się łączy tak, że nie płacę dodatkowych kosztów, bo nie przełącza się na CSD internet. Chciałbym nie korzystać z iPlus managea tylko łączyć się od początku przez Dial-Up, ale mam przez to pytanie jak wygląda w połączeniu Dial-Up wybór między APN a CSD ?? Czy Dial-Up może łączy się zawsze tylko z APN, czy trzeba to samemu jakoś ustawić?? Będę wdzięczny bardzo za wyczerpujace odpowiedzi.
CLEARW'RE
Broadband
Broadband
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Połączenie Dial-Up,a oplaty za usługę
Dial-Up zawsze sie łączy przez APN.
Możesz spokojnie się łączyć.Po prostu prawidlowo go skonfiguruj lub wykorzystaj to połączenie ktore masz juz stworzone w połączeniach sieciowych bez uruchamiania managera polączeń.Nie wiem jak rozwiążesz problem z pinem ale jak poczytasz forum <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> znajdziesz rozwiazanie.[/img]
Możesz spokojnie się łączyć.Po prostu prawidlowo go skonfiguruj lub wykorzystaj to połączenie ktore masz juz stworzone w połączeniach sieciowych bez uruchamiania managera polączeń.Nie wiem jak rozwiążesz problem z pinem ale jak poczytasz forum <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> znajdziesz rozwiazanie.[/img]
- Artur_prezes
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Pin wyłączyłem sobie w telefonie i mam z nim spokój. To Dial-Up nie przelącza sie nigdy na CSD tak ?? To zajefajnie. Musze sobie jeszcze poszukać jak skonfigurować prawidłowo to polączenie i czy jest możliwość, żeby modem sie łączył zawsze automatycznie z netem po włączeniu kompa.
CLEARW'RE
Broadband
Broadband
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Tak. Jest taki program. AutoConnect.Poszukaj w googlach.