Witam ,
zakupiłem router TL-MR3220 i podłączyłem do niego modem e173. Teraz moje pytanie , czy modem trzeba odlaczac za każdym razem od routera czy moze on być na stale podpiety a a czy sam router moze chodzic przez caly czas? Czy router po dluzyszm wylaczeniu pamieta wczesniej zapisane ustawienia?
Zapytanie nowicjusza
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Zapytanie nowicjusza
Ostatnio zmieniony 2011-02-25, 07:56 przez Plusk, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Zapytanie nowicjusza
Ten sprzęt jest przystosowany do pracy 24h/dobę.Plusk pisze:czy modem trzeba odlaczac za każdym razem od routera czy moze on być na stale podpiety a a czy sam router moze chodzic przez caly czas?
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Mam kolejne pytanie . Modem Huawei 173 z ERY podłaczony do routera Tp link tl-mr3220. Mam pewien problem , działa z tym ruterem tylko w trybie manualnym , jak przsetawię na tryb auto to nastepuje wyszukiwanie modemu jak go odnajdzie to łaczy z netem i za chwile znów nastepuje restart modemu i znow go wyszukuje i znow lączenie z netem. Czy może ja coś źle skonfigurowałem? ustawienia z automatu z routeramam wybrane.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
sprawdz czy masz zainstalowane najnowsze firmware, albo zainstaluj alternatywne oprogramowanie open-wrt gargoyle : http://ecco.selfip.net/gargoyle-pl/ar71xx/
jareq