Pomocy! Blueconnect i dziwny numer dostępu...

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Wolv
Początkujący użytkownik forum

Pomocy! Blueconnect i dziwny numer dostępu...

Post autor: Wolv »

Na początku chciałem się przywitać ze wszystkimi bo jestem tu nowy :)
Mam też pytanie:
Połączenie Bluconnect (abonament za 120zł) numer dostępowy *99***1# - wszystko hula OK. W pewnym momencie zrywa połączenie. Przy próbie następnego połączenia w ustawieniach sieciowych zamiast numeru *99***1# jest jakis dziwny numer: 0,088213217153 :shock:
Tak - Z PRZECINKIEM. O co tu chodzi? Wywaliłem go i wpisałem właściwy, ale przy każdej próbie połączenia on wskakiwał. Pomogło wywalenie zwykłego modemu tel. z systemu. Po wywaleniu modemu i wpisaniu od nowa numer *99***1# wszystko działa super.
Powiedzcie mi o co chodzi? Pytałem w kilku biurach obsługi, ale NIKT nie był w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie. Czy to jakiś dialer? Ale skąd? Nie łaże po dziwnych sronach, komp służy do pracy. Zresztą mam zablokowane wszystkie połączenia głosowe oprócz transmisji dancych. Co to za dziadostwo?
Pozdrawiam uczestników. Andrzej
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: Pomocy! Blueconnect i dziwny numer dostępu...

Post autor: Jaco »

Wejdz w właściwości tego połączenia i sprawdż alternatywne numery połączenia.Jeśli sa to je usuń.Zamknij połączenie i odpal.Sprawdż czy jeszcze coś masz.
Obrazek
Odznacz również to pole.Powinno pomóc.
ODPOWIEDZ