Mam płytę główną
MSI K8N Neo4 Platinum (MS-7125)
Czekam na szybką odpowiedź

Sorry za błędy.
Niżej ( używam Ethernet bo nie ma wejścia w tym modelu na USB)
Moderator: Moderatorzy
Łączysz kablem ethernet router z komputerem? Czy jakoś inaczej. Opisz dokładniej.Nolik pisze:a tu przyjeżdżam zakupionym internetem i nie chce mi znaleźć urządzenie (urządzenie nieznalezione)
Jak nie ma karty wi-fi w PC to można czekać bez końcaNolik pisze:na komputerze PC nic
A kto normalny bierze Orange Freedom Pro mieszkając w dużym mieście i mając zasięg 3G różnych operatorów?Popielniczka pisze:Niesamowite dziadostwo z tego Orange Freedom Pro.
Spadaj na drzewoPopielniczka pisze:Nikomu nie polecam..
Przez 21 dni przełączają mi łącze więc jako zastępczy internet!wojteks pisze:A kto normalny bierze Orange Freedom Pro mieszkając w dużym mieście i mając zasięg 3G różnych operatorów?Popielniczka pisze:Niesamowite dziadostwo z tego Orange Freedom Pro.
onimusza666 pisze: Jak byś przez rok korzystał z EDGE to byś zobaczył po przesiadce na CDMA jaka jest różnica.
CDMA jako zastępczy w dużym mieście? To jak wcześniej pisałem.Popielniczka pisze:Przez 21 dni przełączają mi łącze więc jako zastępczy internet!
Widocznie w Twojej okolicy tak działa bo miasto w którym zamiast brać neostrady/kablówki itp. stałe łącza biorą Freedom Pro bo 2 złote taniej a potem narzekają że słabo działa.Popielniczka pisze: to jest CDMA? I maksymalna prędkość jaką na tym osiągnąłem to 0.3 MB!
To nie lepiej było kupić starter Orange Free na Kartę i nie być zobowiązanym umową? Do tego jeśli nie masz modemu z Orange/bez Sim-Locka, to dokupujesz za ~100 zł modem i masz zastępczy w 2G/3G. Bierzesz umowę na 12/24/36 miesięcy, bo masz przerwę internetu przez 21 dni?Popielniczka pisze:Przez 21 dni przełączają mi łącze więc jako zastępczy internet!
Jaką masz moc sygnału? CDMA nie jest przeznaczone do miast, więc raczej w nich nie uświadczysz BTS z CDMA.Popielniczka pisze:Halo? to jest CDMA? I maksymalna prędkość jaką na tym osiągnąłem to 0.3 MB!! Wszyscy narzekali na orange. A teraz mam nareszcie dowody na to na swojej skórze.
Popielniczka pisze:Internet 2G z PLUSA w komórce działa niebo szybciej od tego czegoś.
To w CDMA osiągnąłeś więcej niż w 2G, w którym: GPRS ~56 kb/s, EDGE ~236 kb/s.Popielniczka pisze:I maksymalna prędkość jaką na tym osiągnąłem to 0.3 MB!!
CDMA w mieście nie wypali, przecież już testujesz.Popielniczka pisze:Czyli mam rozumieć że w mieście to nie wypali dobrze?
Więcej danych.Nolik pisze:Nic nie pomaga
To jest bez znaczenia, najprawdopodobniej nawet przez BOK nie da się wyłączyć więc z PINem musi działać o ile jest aktywny profil CDMA, żeby to sprawdzić dzwoń do BOK.Nolik pisze: najgorsze jest to że jakbym mógł wyłączyć pin to by działało
Czegoś tu nie rozumiemNolik pisze: jakbym mógł wyłączyć pin
Na nowych kartach SIM/R-UIM nie da się wyłączyć PIN nawet poprzez BOK (o wyłączeniu w telefonie można zapomnieć od razu).onimusza666 pisze: Ja mam CDMA z ruterem mv400 i 2lata temu wyłączyłem żądanie PIN
Instalowałeś sterowniki do płyty??Nolik pisze:może sterowniki by jakieś pomogły
To jak "patrzałeś" tonie wiemy co zobaczyłeś.Nolik pisze:bo patrzałem
Masz w tym komputerze prawidłowo zainstalowaną kartę sieciową?Nolik pisze:I dziala git wszystko a tu nie dziala