Internet bezprzewodowy
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet bezprzewodowy
Witam !
Wróciłem z zagranicy i jestem zupełnie zielony w polskiej ofercie dostępu do internetu.
Chciałbym żebyście mi doradzili którą ofertę wybrać , gotów jestem wydać około 1oo zł na miesiąc i przyzwyczajony jestem do szybkości 8 mb/s .
Doradzicie mi proszę konkretną i sprawdzoną firmę.
Z góry dziękuję
Maks
Wróciłem z zagranicy i jestem zupełnie zielony w polskiej ofercie dostępu do internetu.
Chciałbym żebyście mi doradzili którą ofertę wybrać , gotów jestem wydać około 1oo zł na miesiąc i przyzwyczajony jestem do szybkości 8 mb/s .
Z góry dziękuję
Maks
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Internet bezprzewodowy
Neostrada czy inny ADSL lub jakaś lokalna TV kablowa/osiedlowa. O internecie mobilnym o takiej prędkości zapomnij.mamut83 pisze:gotów jestem wydać około 1oo zł na miesiąc i przyzwyczajony jestem do szybkości 8 mb/s .
Nie pomagam na PW!
-
Niestety będę się musiał przeprowadzać wiec stabilny internet odpada inną sprawą jest zasięg
będę mieszkał w Bieszczadach wiec jeśli ktoś ma doświadczenie z tych stron to tym bardziej proszę o rade.
będę mieszkał w Bieszczadach wiec jeśli ktoś ma doświadczenie z tych stron to tym bardziej proszę o rade.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Piszesz ze bezprzewodowy, a nie mobilny
Wiec sprawdz moze oferte cyfrowego polsatu, jest dostepny w sanoku. Ludzie sie chwala czasem podobnymi osiagami. No i w niedalekiej przyszlosci obiecuja internet LTE do 100Mb/s.

-
Wiem sprawdzałem cyfrowy polsat działa w sanoku niestety za 2 miesiące wyprowadzam się głębiej w Bieszczady i tam już można zapomnieć o zasięgu. Więc chodzi mi o coś co ma szerszy zasięg.
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Proponuję sprawdzić w konkretnym miejscu jaki operator ma zasięg, jeśli w ogóle któryś oferuje tam usługi - tak bywa "głębiej" w górach że nie ma niczego.mamut83 pisze: niestety za 2 miesiące wyprowadzam się głębiej w Bieszczady i tam już można zapomnieć o zasięgu. Więc chodzi mi o coś co ma szerszy zasięg.