play online bez limitu prędkości od kwietnia

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Cezar1871
Stały użytkownik forum

Re: play online bez limitu prędkości od kwietnia

Post autor: Cezar1871 »

I to jest piękny przykład jak powinien chodzić PLAY ;). Widać ewidentne że u mnie walą w bambuko, ech...........
kedi
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: kedi »

atento pisze:1:50 (około) Zaczęły się ładować strony w expresowym tempie, patrze, testuje i oto takie wyniki w playonline na kartę, oby tak pozostało i mam mała nadzieje ze to nie burst czy tez inne grzebanie przez techników play

speedtest.net sciaganie pliku chwilkę bo szkoda mi było transferu ale widać jak równo jedzie
Jak to chodzi u ciebie w dzień lub wieczorem ?
Awatar użytkownika
Cezar1871
Stały użytkownik forum

Proszę, to wczorajszy test PLAY pod nadajnikiem, prawda że istne cudo :hyhy: , po prostu brak słów i tak od 4 miechów co dzień Play raczy swoich klientów super hiper prędkością EDGE ala HSPA heh :(

http://img502.imageshack.us/img502/5058/playy.jpg

[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2011-02-23, 21:29 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=262799#262799">Zamiana obrazka na link.</a>
Ostatnio zmieniony 2011-02-23, 21:26 przez Cezar1871, łącznie zmieniany 1 raz.
atento
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: atento »

kedi pisze:Jak to chodzi u ciebie w dzień lub wieczorem ?
Do okolo 6:30 działało jak wyżej, w dzień gorzej, widać już siec jest dociążona speedtest.net coś nie działa wiec speed i ściąganie pliku plik Zobaczę jeszcze później i dokleję do posta wynik jak będzie szczyt 17-21

17- Faluje 130-200Kb/s średnia 146Kb/s
18-speedtest.net pobieranie zwykle popołudniami mimo dobrego download strony www mulą i tak tez jest teraz
bomber

Post autor: bomber »

Cezar1871 pisze:Proszę, to wczorajszy test PLAY pod nadajnikiem, prawda że istne cudo :hyhy: , po prostu brak słów
Mi brakuje słów, że nie potrafisz zrozumieć, że o godzinie 1 w nocy liczba użytkowników w sieci Play jest znacząco różna od tej o godzinie 19.
atento
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: atento »

bomber pisze:o godzinie 1 w nocy liczba użytkowników w sieci Play jest znacząco różna od tej o godzinie 19
Przecież nie jęczę :zdziwko: Wspomniałem o jakosc przegladania www w godzinach 17-21 :hyhy: time out,muli a pliki lecą jak trzeba co mnie zbytnio nie interesuje bo ściągać netem w tym wydaniu musiał bym być bulion-erem, i dla mnie to trochę nienormalne by download był 200Kb/s upload 30Kb/s a pingi ehh szkoda gadać :cwaniak: Może Gruszka nosi pakiety w workach po ziemniakach :rotfl:

Nowe info: Nowa oferta już nie długo

ciekawe czy nocne ściąganie tez dadzą do prepaida :hyhy: z tego jak mi podnieśli prędkość wnioskuje, że będzie w prepaid download 2 mega
Awatar użytkownika
siódmy
Stały użytkownik forum

Post autor: siódmy »

Cezar1871
Może XP ci blokuje też kiedyś tak miałem ale po zainstalowaniu SM podskoczyło mi do 1mb/s.Ściągnij Tune Up zoptymalizuj nim komp (połączenie internetowe) powinno być lepiej.
U mnie ogólnie cały czas w garnicach (3km od słupa)
Obrazek
Szarmuta
kedi

Post autor: kedi »

bomber pisze:
Cezar1871 pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Mi brakuje słów, że nie potrafisz zrozumieć, że o godzinie 1 w nocy liczba użytkowników w sieci Play jest znacząco różna od tej o godzinie 19.
Zapewne rozumie że o 1 w nocy liczba użytkowników w sieci Play jest znacząco różna od tej z 19 - podobnie jak u innych operatorów. Zapewne nie uważa za normalne (tak jak i ja) że o 19 nie można w sieci Play normalnie korzystać z podstawonych rzeczy jak np www - w przeciwieństwie do innych operatorów.

[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2011-02-26, 11:37 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Ostatnio zmieniony 2011-02-26, 11:37 przez kedi, łącznie zmieniany 1 raz.
lulek358
Początkujący użytkownik forum

jak zrobic w Playu 2 Mb/s ?

Post autor: lulek358 »

Witam

Co zrobic, zeby w Playu miec predkosc 2 Mb/sek ? Chodzi o oferte BEZ UMOWY.
marioking

Post autor: marioking »

Trzeba chyba korzystac z pakietow intenretowych na karcie play fresh. Bo PO na karte chyba ciagle ma ograniczenie do jednego mb/s
Maciek764
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Maciek764 »

Tak, musisz korzystać np z pakietu 1GB za 25zł. Wtedy internet działa ile fabryka dała.
Awatar użytkownika
Cezar1871
Stały użytkownik forum

siódmy pisze:Cezar1871
Może XP ci blokuje też kiedyś tak miałem ale po zainstalowaniu SM podskoczyło mi do 1mb/s.Ściągnij Tune Up zoptymalizuj nim komp (połączenie internetowe) powinno być lepiej.
U mnie ogólnie cały czas w garnicach (3km od słupa)
[url=http://www.speedtest.net/result/1173507107.png]Obrazek[/URL]
Niestety kolego nic to nie zmieni. System jest w porządku. Play po długich bojach oficjalnie przyznał się że ma problem z przekaźnikiem i nie potrafi sobie z nim poradzić, na dzień dzisiejszy nie wiedzą kiedy usuną usterkę. Niestety ale nie widzą problemu w przyłączaniu nowych klientów mimo iż wiedzą że w bieżącej lokalizacji infrastruktura nie jest w pełni sprawna ;). Taki mały Joke dla nowych klientów którzy przez kilka miechów będą się z nimi użerać, bo operator będzie im wciskał kit że to u klienta jest problem ;).
ODPOWIEDZ