orange free- karta

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
dominxD
Początkujący użytkownik forum

orange free- karta

Post autor: dominxD »

Witam, dowiedziałem się że muszę zmienić starą kartę na nową obsługującą CDMA, bo stara podobno nie obsługuje tego profilu, jest to możliwe tylko w salonie ktoś już przechodził coś takiego? jak to wygląda co trzeba ze sobą zabrać do salonu ?
szkura
Użytkownik forum

Re: orange free- karta

Post autor: szkura »

Nie wiem jak teraz ale ja jakoś z rok temu może półtora wymieniałem kartę bo była uszkodzona. W salonie spojrzał na kartę i stwierdził ze to jest jakaś "dziewiętnastka" i powiedział ze za darmo wymieni ale że nie miałem żadnych dokumentów to kazał przyjść innym razem z dokumentami (już nie pamiętam jakie) i wtedy wymienił kartę i okazało się że trzeba zapłacić 60 zł. Nie wiem jak teraz, ja wymieniłem kartę na taka jak miałem bez CDMA.
dominxD

aha, bo mi powiedziano że koszt 20-30 zł ale kto ich tam wie dokładnie
Awatar użytkownika
trybun
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: trybun »

dominxD pisze:Witam, dowiedziałem się że muszę zmienić starą kartę na nową obsługującą CDMA, bo stara podobno nie obsługuje tego profilu, jest to możliwe tylko w salonie ktoś już przechodził coś takiego? jak to wygląda co trzeba ze sobą zabrać do salonu ?
Tak, wymieniałem 3 miesiące temu. Nie zapłaciłem nic. Wymiana od ręki. Potrzebna była tylko umowa.
dominxD

aha, zobaczymy jak będzie u mnie. a nie wiecie jak to jest z udostępnieniem cdma na nadajniku na czacie napisał mi gościu że w salonie się dowiem,
dominxD

Byłem, za wymiane zapłaciłem 25 zł, tzn. przyjdzie rachunek wiekszy o 25zł, trwalo to 3 dni, w sobote została wymieniona w poniedziałek działała.
Moje wyniki, router stoi w pierwszym lepszym miejscu
http://www.speedtest.net/result/1188723332.png

[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-03-07, 19:47 ]
<font color=orange>Poprawa pisowni.</font>
Ostatnio zmieniony 2011-03-07, 19:47 przez dominxD, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ