Witam
W laptopie mam kartę wifi intel 4965 agn. Wpisuje adres strony i po chwili brak strona nie załadowała się wówczas wpisuję inny adres strony a tym razem strona ładuję, no to ja spowrotem wpisuje tą stronę co nie chciała się wczytać i....tym razem działa. I tak jest od pewnego czasu żeby wejść na stronę to często trzeba dotąd odświerzać aż wskoczy. Tak samo jak coś ściąga w pewnym momencie staje i dalej nie chce iść. Wygląda to tak jakby karta gdy przestaje sciągać dane to tak jakby się rozłączała. A dodam że połączenie z ruterem jest nie przerywane a sygnał doskonały. Z ruterem nie może być coś nie tak bo to samo dzieje się na innym ruterze. O co chodzi?Sterowniki ma w wersji 11.1.1.11.
Karta intel 4965 AGN zrywa połączenie
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
- KrissTofferr
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Karta intel 4965 AGN zrywa połączenie
1. Czy takie same objawy są gdy łączysz się przez kabel ethernetowy na tym laptopie?pawelpk pisze:W laptopie mam kartę wifi intel 4965 agn. Wpisuje adres strony i po chwili brak strona nie załadowała się wówczas wpisuję inny adres strony a tym razem strona ładuję, no to ja spowrotem wpisuje tą stronę co nie chciała się wczytać i....tym razem działa. I tak jest od pewnego czasu żeby wejść na stronę to często trzeba dotąd odświerzać aż wskoczy. Tak samo jak coś ściąga w pewnym momencie staje i dalej nie chce iść. Wygląda to tak jakby karta gdy przestaje sciągać dane to tak jakby się rozłączała. A dodam że połączenie z ruterem jest nie przerywane a sygnał doskonały. Z ruterem nie może być coś nie tak bo to samo dzieje się na innym ruterze. O co chodzi?Sterowniki ma w wersji 11.1.1.11.
2. Zainstaluj Firefox i powiedz jaki opis błędu widać w jego oknie po przerwaniu wczytywania strony.