§15.
Operator może rozwiązać Umowę bez wypowiedzenia z winy Abonenta w przypadku:
a) opóźnienia Abonenta we wnoszeniu opłat na rzecz Operatora
b) naruszenia przez Abonenta postanowień Umowy lub Regulaminu
c) podejmowania przez Abonenta bezprawnych działań utrudniających lub
uniemożliwiających świadczenie Usług lub korzystanie z Usług przez innych
użytkowników lub powodujących zakłócenia sieci.
d) niewpłacenia lub nieuzupełnienia w wyznaczonym terminie kaucji.
N.p. podlaczasz sprzet bez homologacji (albo naprawiany w garazowym "serwisie"), zakladasz antene zeby laczyc sie z miejsca, z ktorego nie powinienes sie laczyc, wymuszasz prace z jakims nadajnikiem......
greenfrog, ma, ale i odbiornik jeśli tak upraszczamy. Transceiver na polski to radioaparat nadawczo-odbiorczy.
W sieci komórkowej w jedną stronę sieć nie działa i nie może działać bo cały czas wysyłasz pakiety z zapytaniami.
Witam. Nieco ponad 2 miesiące temu przedłużyłem sobie umowę iPlus na kolejny rok. Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale chyba obecnie jeśli zechcę to mogę przejść na ofertę z CDMA?
Ależ oczywiście że będziesz mógł przejść, nawet więcej gb dostaniesz. Tylko chyba stary abonament też będziesz musiał opłacać
Można jakoś z iplusem się porozumieć/dowiedzieć czy nie mają w planach zbudowania nadajnika cdma w mojej bliższej okolicy? Obecnie do najbliższego mam +- 20 km
Obecnie płacę abonament w wysokości 49.90 zł miesięcznie, limit to 6 gb. Jeśli będę chciał przejść na CDMA to muszę kupić nowy modem, ale jak jest z umową, też podpisuję nową?
Ja powiedziałbym że to CP jest najgorsze, kiedyś miałem nie miłą sytuację z ich telewizją. Konsultanka kazała przestać płacić żeby zakończyć umowę. Po 3 latach kara 200 zł + zwrot dekoderu
Ja nie mam problemów z Plusem jakoś zawsze idą mi na rękę, czego nie mogę powiedzieć o Orange
A ja mam, nowi klienci jadą na świetnych abonamentach Bezlik a ja jadę dalej na starszych od węgla Syberyjskich bez możliwości zmiany. Ale niedługo wypowiedzenie idzie więc Plusa pożegnam na zawsze raczej.