Witam
Czy znajdę gdzieś informację na temat złączy używanych w modemach GSM
Pozdrawiam
Nazwy złącz stowosanych w modemach GSM
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Nazwy złącz stowosanych w modemach GSM
Co dokładnie masz na myśli?pyotrek pisze:Czy znajdę gdzieś informację na temat złączy używanych w modemach GSM
- złącza antenowe?
- złącza do podłączenia z kompem (danych)?
- no i jeszcze zostały złącza zasilania

Sprecyzuj pytanie.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
No fakt nie sprecyzowałem.
Dokładnie chodzi mi o złącze antenowe.
Szukam dokładnej nazwy złącza antenowego na karcie Merlin U630.
Przejrzałem stronie producenta, przeszukałem Google i nigdzie nie mogę znaleźć jak się to złącze nazywa.
Dokładnie chodzi mi o złącze antenowe.
Szukam dokładnej nazwy złącza antenowego na karcie Merlin U630.
Przejrzałem stronie producenta, przeszukałem Google i nigdzie nie mogę znaleźć jak się to złącze nazywa.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Czyli musisz poszukać konektora antenowego.Na allegro znajdziesz to co potrzebujesz.
http://www.allegro.pl/item168268149_mer ... ratis.html
Tu akurat jest razem z anteną ale jak skontaktujesz się z ta firmą to <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> bedziesz mógł kupić również sam konektor.
Ja tam kupywałem już kilka różnych rzeczy poza Allegro.
http://www.allegro.pl/item168268149_mer ... ratis.html
Tu akurat jest razem z anteną ale jak skontaktujesz się z ta firmą to <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> bedziesz mógł kupić również sam konektor.
Ja tam kupywałem już kilka różnych rzeczy poza Allegro.
-
Kupiłem konektorek, ale rozleciało się złącze i chciałem dokupić samą
końcówkę i nigdzie nie mogę znaleźć jak się nazywa, a widziałem na necie pigtaile z zarobionym takim złączem.
Poszukam jeszcze na Wolumenie, jak nie znajdę to zostanie kupno drugiego konektorka, tylko poszukam w lepszym wykonaniu niż ten co mam.
Przeszukałem net i znalazłem podobne złącza w niektórych Motorolach i Samsungach, jeszcze organoleptycznie porównam i może znajdę nazwę tego złącza.
końcówkę i nigdzie nie mogę znaleźć jak się nazywa, a widziałem na necie pigtaile z zarobionym takim złączem.
Poszukam jeszcze na Wolumenie, jak nie znajdę to zostanie kupno drugiego konektorka, tylko poszukam w lepszym wykonaniu niż ten co mam.
Przeszukałem net i znalazłem podobne złącza w niektórych Motorolach i Samsungach, jeszcze organoleptycznie porównam i może znajdę nazwę tego złącza.