Witam !
Jest to mOj pierwsszy post na tym forum i wszystkich serdecznie witam. Mam nadzieje ,że tu znajdę odpowiedź.
Mój problem jest nietypowy mianowicie chodzi o brak obrazów w internecie mobilny, blueconnect. Jeżeli chodzi o wtyczki i java itp. wszystko jest zainstalowane. Ustawienia w przeglądarkach tez są dobrze skonfigurowane ( opcje -pobieraj obrazy automatycznie). Myślałem ,że moze to wina przeglądarki ale po zainstalowaniu 3 innych nadal jest ten sam problem. Nawet przeinstalowalem windowsa i lipa

. Najlepsze jest to ,że jak zainstaluje blueconnecta na innym komputerze jest ten sam problem "brak obrazow" albo miniaturki ktorych nie można otworzyć. Przypominam też ,że nie mam zainstalowanych żadnych autobloków ani compreorów Gdy przedłużałem umowę dostalem nowy modem i myślałem ,że zmiana modemu rozwiąże sprawę ale i tak nic. Gdy chciałem złożyć reklamacje nie uwzględnili mi i teraz jestem w kropce. Przypominam też ,że nie mam zainstalowanych żadnych autobloków ani compreorów. Później wrzucę fotki.