Witam
Kończy mi się umowa Play online 5 GB za 45 zł i chciałem ją przedłużyć na RePlay Online
All Inclusive na 12 miesięcy z nowym modem. Byłem dziasiaj w salonie Play i chciałem zawrzeć aneks z opcją 39 zł (3GB) jednak sprzedawca stwierdził iż prędkość przesyłu wyniesie 1 Mb/s a nie 2 Mb/s jak na stronie internetowe Rozmawiał nawet z BOK-iem i tam go zapewnili iż prędkość będzie 2 Mb/s ale brak potwierdzenia w regulaminie. Stąd moje pytanie ktoś z Was już podpisywał taki ankes i jaką ma szybkość transmisji to 1 czy 2 Mb/s.
pozdr.
Mirek
Przedłużenie umowy z Play
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Pijo
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Przedłużenie umowy z Play
Sprzedawca ma rację. W tej opcji jest ograniczenie do 1Mbit. Na stronie www jest błąd.mirekprv pisze:jednak sprzedawca stwierdził iż prędkość przesyłu wyniesie 1 Mb/s a nie 2 Mb/s
A nie lepiej wziąć opcję bez modemu i pozostać przy tym modemie, który masz albo kupić nowy na allegro ? Wtedy za 39zl miałbyś 7GB (8GB gdybyś przedłużył przez telefonicznego konsultanta) i ograniczenie do 2MBit.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Przedłużenie umowy z Play
Nie pierwszy i nie ostatni, zawsze trzeba się posiłkować regulaminami...Pijo pisze: Na stronie www jest błąd.