Nie kazdy jest w takiej dobrej sytuacji jak ty..Maciek764 pisze: Na Śląsku Play ma stacje co 500 metrów...

Moderator: Moderatorzy
Nie kazdy jest w takiej dobrej sytuacji jak ty..Maciek764 pisze: Na Śląsku Play ma stacje co 500 metrów...
Nie widzisz jaka jest różnica między Play Online a pakietami Play Online w telefonie? To że dziś wprowadzili tą nową opcję to nie znaczy że wcześniej tego nie było.tylko teraz zrobili obniżkę o 3 zł bo wcześniej np. 100MB kosztowało 10 zł (zasięg PLUS,PLAY) a teraz 7 zł.Zalecam przeczytanie całego wątku bowyskoczyłeś z tym hasłem jak Filip z zabronione.Rolek pisze:No cóż, wychodzi na to, że to jednak Ty farmazonisz...Marcin87 pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Do poczytania
To po co narzekasz?Maciek764 pisze: Ja i tak z usług Playa nie zamierzam korzystać.
Zazwyczaj nie mam z tym problemu.wojteks pisze:Zalecam czytanie ze zrozumieniem, nie tylko ostatniego/wybranego posta ale całego wątku.
Działą. Sam korzystałem kiedyś 100MB = 10zł, teraz 200MB = 9 zł (pomiędzy 100 a 200MB są 2 PLN różnicy więc można powiedzieć że jej nie mahubikas pisze:Zaraz zakupie nowy pakiecik 200MB na probe i wieczorem sprawdze jak to dziala na nadajniku Plusa.
Nasuwa się pytanie jak to jest, że Play działając na infrastrukturze Polkomtela może zaoferować niższe ceny niektórych pakietów internetowych niż sam Plus...Sam korzystałem kiedyś 100MB = 10zł, teraz 200MB = 9 zł
Czy oni te dane podawali w prima-aprilis ??ja.michal pisze:Jak sami napisali na stronie, w zasięgu sieci jest 99% Polaków. Jeśli tak, albo nawet jeśli to jest nieco mniej niż 99% to i tak ruch po roamingu wewnętrznym będzie minimalny.
Jakość? Niech oni się martwia, a ja zobaczę co jest najlepszejsze dla mnie.Maciek764 pisze:Nasuwa się pytanie jak to jest, że Play działając na infrastrukturze Polkomtela może zaoferować niższe ceny niektórych pakietów internetowych niż sam Plus...
To chyba w poprzedni bo już trochę to jest.hubikas pisze: Czy oni te dane podawali w prima-aprilis ??![]()
To w takim razie wydaje mi sie to jeszcze bardziej smieszneja.michal pisze:To chyba w poprzedni bo już trochę to jest.hubikas pisze:<font color="#FF0000"><b>[...]</b></font>
Skoki, powiat Wagrowiecki.Maciek764 pisze:Podaj nazwę tej gminy.
Bo to upraszcza zarządzanie siecią radiową, jednakowe licencje, sprzęt.Maciek764 pisze:po co Play ma tyle stacji HSPA+
Różne systemy kodowania, to większe wykorzystanie tego samego pasma - cięcie na różne sposoby!Maciek764 pisze:Są z tego jakieś korzyści dla operatora?