jak sprawdzić umowe w OFP
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
jak sprawdzić umowe w OFP
witam, chciałbym się zapytać jak sprawdzić umowę w OFP, do ojca zadzwonił konsultant z Orange i za zgodą przedłużył umowę na kolejny rok, ale ojciec nie pamięta na jakich warunkach, tylko tyle ze płaci się tyle samo a ja chciałbym wiedzieć czy limit został zwiększony czy został taki sam, powiedzcie czy da się to sprawdzić w internecie czy trzeba dzwonić do BOK?
nie mogę się zalogować na konto w Orange, podaje login i hasło z umowy i nic, wpisuje bez @orange.pl
już wszystko ok, dzwoniłem do BOK i wyjaśniłem, temat można usunąć bo chyba nikomu nie pomoże
nie mogę się zalogować na konto w Orange, podaje login i hasło z umowy i nic, wpisuje bez @orange.pl
już wszystko ok, dzwoniłem do BOK i wyjaśniłem, temat można usunąć bo chyba nikomu nie pomoże
- darx667
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: jak sprawdzić umowe w OFP
Mógłbyś się chociaż podzielić informacja co Ci zaproponowali 

Play LTE Unlimited + AirRouter HP + Huawei E3272s-153
-
właśnie nie mogę bo nie mogę się zalogować na konto, muszę czekać aż kurier przywiezie nową, starej która jest jeszcze aktualna nie mam (gdzieś się zawieruszyła) i dopiero na nowej będę miał login i hasło, a wcześniej wpisywałem hasło i login z jeszcze starszej umowy, trochę to zagmatwane ale już teraz wszystko wiem i czekam na kuriera...
- darx667
- Specjalista bezprzewodowy-junior
To w BOK się nie pytałeś na co Ci zmienili?
Play LTE Unlimited + AirRouter HP + Huawei E3272s-153
-
nie pytałem się bo w BOK jest sprawa do wyjaśnienia, ponieważ według aktualnej umowy kończy się ona w grudniu 2011 czyli za 8 miesięcy a to za wcześnie aby przedłużyć umowę, ale ojciec upiera się że dzwoniła babka i pytała się czy nie chce przedłużyć, więc przedłużył bo czegoś ma być dwa razy więcej (ale nie pamięta czego) w tej samej cenie, teraz czekam na kuriera z umową i zobaczę co tam jest zawarte
- czerwon
- Stały użytkownik forum
Dziwna sprawa. 8 miesięcy to dość dużo i aż się dziwię czemu tak szybko zadzwonili. Może twój ojciec ma telefon w orange i podwoili mu darmowe minuty czy coś w tym stylu?
-
też tak myślę, ale od ojca więcej się nie dowiem bo ma wiele innych spraw na głowie i o tej już nie pamięta, co do telefonu to nie mamy go w Orange, bo wszyscy jesteśmy w Erze, internet jest na Firmę, więc może to dlatego, niedługo się wszystkiego dowiem jak przyjedzie kurier z "tym czymś nowym"