Problem z Blueconnect

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
adizgc
Początkujący użytkownik forum

Problem z Blueconnect

Post autor: adizgc »

witam wszystkich, chcialbym opisac tutaj moj problem z internetem blueconnect.
a wiec tak:
w UMTS/HSPA (od czasu kiedy zaczal wystepowac ten problem zamiast HSDPA pojawia sie HSPA) internet "zamarza", niby jest wlaczony ale nie ma pingow, nie chodza strony na necie/gg. internet dziala jedynie w EDGE ale to sa predkosci rzedu 100kbs podczas gdy w HSDPA mialem nawet po 5mb/s...
probowalem chyba wszystkiego : reinstalacja blueconnecta, wylaczania opcji w menederze urzadzen na oszczedzanie energi, format kompa etc i dalej nic. w boku nie wiedzieli co to za problem, w punkcie ery tez. a najdziwniejsze jest to ze siostra za scianą uzywa na swoim laptopie rowniez BC i chodzi jej bez zarzutu + w punkcie ery na moim modemie lapalo UMTS/HSDPA :/ + podlaczalem modem siostry u siebie i nie lapalo UMTS. wiec to musi byc cos z moim kompem choc nie jestem pewien :S
problem wystapil 1 dzien po formacie kompa (przed formatem mialem win xp profesional sp2, teraz mam xp media center edition 2005 sp2) i dzis jak napisalem wyzej zrobilem drugiego formata i nie pomoglo
jestem w tej sytuacji bezradny, dlatego prosze was o pomoc :|
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: Problem z Blueconnect

Post autor: wojteks »

adizgc pisze:przed formatem mialem win xp profesional sp2, teraz mam xp media center edition 2005 sp2)
Obydwa piraty?
Nie pomagam na PW!
adizgc
Początkujący użytkownik forum

Post autor: adizgc »

professional piracki, media center orginalna kopia ktora dostalem wraz z komputerem

[ Dodano: 2011-04-12, 18:26 ]
BUMP
fulo
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: fulo »

radzę zaopatrzyć się w najnowsze service packi, albo proponuje wrócić do xp pro ale z zainstalowanym sp3
ODPOWIEDZ