Witam,
Zamówiłem Nowy BE Standard przez internet, dziś dostałem kartę, aktywowałem i net śmiga.
Czy usługa "szczęśliwe godziny" trzeba też aktywować, czy jest od razu aktywna??
Tak samo "cała naprzód" czy jest od razu włączona??
Pytam bo chcę uniknąć abym nagle po nocnym ściąganiu wyczerpał limit, lub druga co gorsza opcja mając włączone od razu "cała naprzód" naliczało mi dodatkową kwotę na rachunek po przekroczeniu limitu.
Dodam że próbowałem sprawdzić co mam włączone przez orange online, ale choć się zarejestrowałem nie mogę się zalogować, klikając na "odzyskaj hasło" wyskakiwało że jest zablokowane dla mnie do godz. 00:00. Więc poczekałem do dziś, ale ciągle to samo wyskakuje (pliki cookies usunąłem).
I jeszcze jedno, szukając odpowiedzi na swoje pytania, których nie znalazłem ktoś pisał, że aby szczęśliwe godziny nie naliczały do dziennego limitu, trzeba zrestartować modem/router. Prawda??
Pozdrawiam.
EDIT:
Poszperałem i znalazłem że nic nie mam włączone, wystarczyło regulamin przeczytać tych usług. Muszę aktywować co chcę przez BOK, Orange On-Line lub SMSem.
Pozostaje tylko kwestja restartu modemu po północy, aby włączyć "szczęśliwe godziny, nigdzie w regulaminie o tym nie pisze.
Nowy BE Standard, Szczęśliwe godziny są od razu aktywowane??
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum