Czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej o modemach/modemie w Nordisku?
Z tego co wyczytałem normalnie sprzedawany terminal ma tylko wejście USB i niema złącza do podłączenia anteny zewnętrznej.
Gdzieś natrafiłem także na informację, że oferują oni inny modem (MV-110L) ale na stronie nordiskpolska.pl nic o nim nie wspominają. Ponoć ten modem ma złącze do podłączenia anteny zewnętrznej, ale jak łączy się z komputerem to nie wiem.
Czy ktoś z posiadaczy może napisać coś więcej o tych dwóch modemach albo ktoś może podrzucić stronę na której są one opisane (nic takiego nie znalazłem). Interesuje mnie także cena tego MV-110L.
Z góry dziękuje za odpowiedź Aleks.
[Nordisk] Modemy
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
-
- Użytkownik forum
Re: [Nordisk] Modemy
Kolejne pytanie.
Co się dzieje po przekroczeniu limitu? Lejek? Jeżeli tak to jaki?
Co się dzieje po przekroczeniu limitu? Lejek? Jeżeli tak to jaki?
- darx667
- Specjalista bezprzewodowy-junior
To samo co i w Orange Freedom Pro.Aleks7 pisze: Co się dzieje po przekroczeniu limitu? Lejek? Jeżeli tak to jaki?
Play LTE Unlimited + AirRouter HP + Huawei E3272s-153
-
- Użytkownik forum
Czyli 64Kb/s ?
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Tak czyli około 8kB/sAleks7 pisze:Czyli 64Kb/s ?
Mieli, trzeba było rozmawiać z konsultantem i mówić, ze moga byc problemy z zasięgiem wtedy mozna było zalatwic mv110. Tak ma złącze anteny, jest to ten sam modem co na stronie sferi mv140A tylko na inna częstotliwość i jest w kolorze czarnymAleks7 pisze:Gdzieś natrafiłem także na informację, że oferują oni inny modem (MV-110L) ale na stronie nordiskpolska.pl nic o nim nie wspominają.
. No jak to jak? przewodem USB do anteny jest osobne wyjście.Aleks7 pisze:ale jak łączy się z komputerem to nie wiem
Tu mozesz go zobaczyć, jest nawet pdf http://www.sferia.pl/291,internet_stero ... iecia.html , sterowniki tez działają z MV110l
A czy jeszcze można go dostać w nordisk-u to trzeba samemu zadzwonić i zapytać