Witam
Zakupilem ostatnio ten router do e173u-2 z karta orange free. Podlaczylem, przeszedlem "quick setup", no i kicha. W "status" mam ze modem e173 wykryty, podlaczony, sila sygnalu 50-60%. Laptop poki co podpiety jest po kablu, ale testuje tez na ipod touch wi-fi. NA obu sprzetach moge wejsc na strone konfiguracyjna routera, ale juz itnernet kicha. W przegladarce na kompie przy probie serfowania "nie mozna znalezc serwera". Zrobilem aktualizacje routera, wylaczylem qss, podalem by kompa wzielo do "DMZ". Brak mi juz konceptu.
tp-link mr3420
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: tp-link mr3420
Jakie masz ustawienie APN?marioking pisze:Podlaczylem, przeszedlem "quick setup"
Nie pomagam na PW!
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: tp-link mr3420
Na dzis juz wszystko pozwijalem, ale ten z referencyjnej konfiguracji routera. Po podaniu poland wskoczyl orange, potwierdzilem, zreszta musi chyba dzialac, bo w status mam ze jest podlaczony i sa stosowne dane ip, jakis licznik transferu itp w zakladce 3g. Modemr zreszta swieci ciagle na zalogowany.
EDIT: apn internet / dial number **99#
EDIT2: Chyba winne byly dns, zupelnie inne niz podane tu na stronie. Po zmianie i rebocie zadziallao.
EDIT: apn internet / dial number **99#
EDIT2: Chyba winne byly dns, zupelnie inne niz podane tu na stronie. Po zmianie i rebocie zadziallao.