POMOCY!!! Internet w niemczech VODAFONE
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
POMOCY!!! Internet w niemczech VODAFONE
Witam. Potrzebuje pilnie pomocy - po jutrze wyjezdzam do niemiec (wlasnie sie dowiedzialem). Musze miec tam internet. Posiadam karte VODAFONE i taki modem http://allegro.pl/modem-usb-vodafone-hu ... 55614.html
Ostatnio bylem we wloszech, kupilem karte wind-a, wyslalem smska za 25euro i mialem neta na miesiac bez limitu. Tak samo chce zrobic na karcie VODAFONE Wie moze ktos jak to zrobic, moze byc i z limitem (oby byl) moze byl poruszany ten temat ale na prawde nie mam czasu na szukanie. Bede bardzo wdzieczny za pomoc i z góry przepraszam za pojscie na latwizne ale moja sytuacje nie daje mi wyboru. Czekam...
Ostatnio bylem we wloszech, kupilem karte wind-a, wyslalem smska za 25euro i mialem neta na miesiac bez limitu. Tak samo chce zrobic na karcie VODAFONE Wie moze ktos jak to zrobic, moze byc i z limitem (oby byl) moze byl poruszany ten temat ale na prawde nie mam czasu na szukanie. Bede bardzo wdzieczny za pomoc i z góry przepraszam za pojscie na latwizne ale moja sytuacje nie daje mi wyboru. Czekam...
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
-
Re: POMOCY!!! Internet w niemczech VODAFONE
dzieki za pomoc a mozesz troche wiecej powiedziec, moze... dlaczego?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
30 dni internetu w vodafone (callya) kosztuje 40€.
Nie pomagam na PW.
-
Pieniązki nie graja roli, a mozesz mi powiedziec jak taki internet wykupic, albo przesłac link bo cos czytalem na stronie vodafone ale nie moge <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font>, albo jezeli jest mozliwosc to 2 miesiace od razu. Pomoz "key":) stawiam piwko;]
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
O ile sobie dobrze przypominam, po polaczeniu z siecia otwiera sie stronka vodafone, na ktorej mozesz wybrac taryfe. Placisz z kasy na simie albo karta kredytowa.
Nie pomagam na PW.
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Jeśli 
to czemu chcesz korzystać z oferty Vodafone, jeśli na tle konkurencji jest ona wyjątkowo niekorzystna ?suchy9331 pisze:Pieniązki nie graja roli

-
Poniewaz posiadam juz taka karte a po za tym nie znam sie na tym dlatego szukam pomocy na forum
-
Przejrzyj zatem ostatnie 4 strony wątku pt. "Internet w Niemczech". W Vodzie za 40€ masz tylko 3GB, po tym limicie musisz doładować ponownie konto.suchy9331 pisze:szukam pomocy na forum

-
A mozesz powiedzic wprost co bys proponowal i jak wykupic taki internet. Pisalem w pierwszym poscie ze lada dzien wyjezdzam a mam setki spraw do zalatwienia i nie mam czasu szukac
-
Idź do Aldiego albo Lidla i kup sobie za 40€ zestaw z modem bez simlocka oraz doładowanie za 15€.suchy9331 pisze:co bys proponowal i jak wykupic taki internet
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Albo w dowolnym mediamarkt komplet prepaid za 15 € z modemem i miesiacem gratis....
Nie pomagam na PW.
-
A ten
z MM to z jakiej sieci i co to za model modemu? Bo na stronce MM są tylko oferty z abo.komplet prepaid za 15 € z modemem
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
W zaleznosci co akurat maja w danym sklepie, w wiekszosci wypadkow O2 lub E+, ale mi n.p. udalo sie kupic Vodafone za 10€. Oferty sa rozne w roznych filialach, ale na pewno cos znajdziesz.
Nie pomagam na PW.
-
czyli opcji troche mam;] dzieki za pomoc tylko szkoda ze juz zakupilem ten modem;/ no ale... Jeszcze raz dziekuje
[ Dodano: 2011-05-10, 22:56 ]
nasuwa mi sie jeszcze jedno pytanie, czy trzeba miec przy sobie jakies dokumenty do zakupu takiego zestawu, bo we wloszech bylo trzeba podac dowod i wypelnic papier z kilkunastoma zagadnieniami
[ Dodano: 2011-05-10, 22:56 ]
nasuwa mi sie jeszcze jedno pytanie, czy trzeba miec przy sobie jakies dokumenty do zakupu takiego zestawu, bo we wloszech bylo trzeba podac dowod i wypelnic papier z kilkunastoma zagadnieniami
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Dowod osobisty bedzie potrzebny. Musisz tez podac jakis adres - moze byc w pl. Przy kupnie zwroc uwage zeby wyraznie pisalo "prepaid".
Nie pomagam na PW.