Iplus
Moderator: Moderatorzy
- Młoda
- Użytkownik forum
Iplus
Cześć
Problem jest taki
Iplus wcześniej bez problemu działał na laptopie.Teraz po włożeniu do portu usb wyrzuca mi komunikat"Nieznane urządzenie"Z tym,ze na drugim komputerze z vistą oraz na systemie xp działa bez zarzutu.myślałam,że to wina sterowników ale za to chyba odpowiada Iplus Menager więc powinno być dobrze.Co się dzieje?
Problem jest taki
Iplus wcześniej bez problemu działał na laptopie.Teraz po włożeniu do portu usb wyrzuca mi komunikat"Nieznane urządzenie"Z tym,ze na drugim komputerze z vistą oraz na systemie xp działa bez zarzutu.myślałam,że to wina sterowników ale za to chyba odpowiada Iplus Menager więc powinno być dobrze.Co się dzieje?
Sony VAIO. Tylko i wyłącznie.
Fedora.<3
Fedora.<3
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: Iplus
Młoda, jaki to modem?
- wojteks
- *** Administrator ***
Odinstaluj iPlus managera i zainstaluj ponownie albo zainstaluj tylko sterowniki od posiadanego modemu i użyj <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=9557" target="_blank">»Top NetInfo«</a>Młoda pisze:myślałam,że to wina sterowników ale za to chyba odpowiada Iplus Menager więc powinno być dobrze
Nie pomagam na PW!
- Młoda
- Użytkownik forum
Do czego sluzy TopNetInfo?użyj »Top NetInfo
[ Dodano: 2011-05-14, 21:10 ]
Gniazdo jest w porządku.A ja stawiam na uszkodzone gniazdo USB w Laptopie
[ Komentarz dodany przez: BliSki: 2011-05-14, 23:47 ]
Dodałem znaczniki cytatu.
Ostatnio zmieniony 2011-05-14, 22:47 przez Młoda, łącznie zmieniany 1 raz.
Sony VAIO. Tylko i wyłącznie.
Fedora.<3
Fedora.<3
- Młoda
- Użytkownik forum
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Jest to program, który umożliwia "łączenie się z siecią/internetem" (do wybierania połączenia). Zobacz na ten linkMłoda pisze:Do czego sluzy TopNetInfo?

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.