przedłużanie umowy Orange
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
przedłużanie umowy Orange
czy przy przedłużaniu umowy orangutan (obecnie BE bez limitu) i wzięciu nowego modemu , nadal będę miał umowe bez limitu , czy jednak po podpisaniu przedłużenia będzie limit ?
-
- Stały użytkownik forum
Re: przedłużanie umowy Orange
Ja podchodziłem ich chyba ze 2 miesiące. Za każdym razem chcieli mnie migrować.Tytkins pisze:czy przy przedłużaniu umowy orangutan (obecnie BE bez limitu) i wzięciu nowego modemu , nadal będę miał umowe bez limitu , czy jednak po podpisaniu przedłużenia będzie limit ?
FINCH | MOTOROLA A835 + LicencjaGPRS = 40 kB/s
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
witam.
prawdopodobnie możesz zachować dotychczasowy plan taryfowy i zakupić modem. jeżeli chcesz to dokładnie sprawdzić napisz na PW pracuje w Orange wiec Ci pomoge.
pozdrawiam
prawdopodobnie możesz zachować dotychczasowy plan taryfowy i zakupić modem. jeżeli chcesz to dokładnie sprawdzić napisz na PW pracuje w Orange wiec Ci pomoge.
pozdrawiam
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
No to już po nasNewWalk pisze:pracuje w Orange wiec Ci pomogę

- Demon
- Specjalista bezprzewodowy-senior
...ups wiedziałem .że w końcu znajdzie sie dobry duszek z orangutana .
Ciekawe na ile jest wiarygodny co do pomocy z korzyścią dla klienta oczywiście. Ten dobry pomarańczowy duszek nie jest tutaj tak mi się wydaje dobrowolnie ma w tym jakiś cel.

Ciekawe na ile jest wiarygodny co do pomocy z korzyścią dla klienta oczywiście. Ten dobry pomarańczowy duszek nie jest tutaj tak mi się wydaje dobrowolnie ma w tym jakiś cel.

Jak ktos ma pecha to nawet palec w pupie zlamie...
Ludzie na poziomie zawsze chodzą w pionie.
Ludzie na poziomie zawsze chodzą w pionie.
-
- Użytkownik forum
ciekawe co dobry duszek powie:)
mi sie skończyła terminówka, na allegro kupiłem nowy modem - zresztą taniej niż oferują go w BE standard przy przedłużeniu umowy
Wiec napisałem do biura obsługi, że musiałbym byc nienormalny gdybym przedłużył lojalke na gorszych warunkach, czyli zamieniajac umowe bez limite na z limitem:)
napisałem że chętnie przedłużę umowę na dotychczasowych zasadach jak dostane 30% rabatu na abonament
ciekawe co mi napiszą:)
mi sie skończyła terminówka, na allegro kupiłem nowy modem - zresztą taniej niż oferują go w BE standard przy przedłużeniu umowy
Wiec napisałem do biura obsługi, że musiałbym byc nienormalny gdybym przedłużył lojalke na gorszych warunkach, czyli zamieniajac umowe bez limite na z limitem:)
napisałem że chętnie przedłużę umowę na dotychczasowych zasadach jak dostane 30% rabatu na abonament
ciekawe co mi napiszą:)
AirCard 875 + licencja gprs "No limit"
-
Cel mam taki,że sam korzystam z bezprzewodowego neta i znajduje tu sporo ciekawych informacji 
pozdr
PS. jako komuś kończy się umowa i chce wiedzieć czy ma szanse na (tutaj własna zachcianka), to zapraszam na PW, mogę sprawdzić co nieco

pozdr
PS. jako komuś kończy się umowa i chce wiedzieć czy ma szanse na (tutaj własna zachcianka), to zapraszam na PW, mogę sprawdzić co nieco

- kemott1
Fajnie , to napisz jaką "Pro pozycje" polecasz dla tych co kończy się niedługo, lub się skończyła umowa na dwa lata w Taryfie "Nowy VAR" z opcją Licencja GPRS.NewWalk pisze:Cel mam taki,że sam korzystam z bezprzewodowego neta i znajduje tu sporo ciekawych informacji
pozdr
Pozdrawiam
gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<
-
kazda propozycja jest indywidualną ofertą 
ale od dzis potanialy w orange modemy
no i sporo telefonów
pozdrawiam

ale od dzis potanialy w orange modemy

no i sporo telefonów

pozdrawiam
- kemott1
To przejdę się do salonu, ciekawo co mi tam zaproponują. ;-)
gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<