Stan konta w sieci Aldi
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Stan konta w sieci Aldi
Witam mój Tata jest w Niemczech i nie wie jak sprawdzić stan konta. Jest w sieci Aldi czy jakoś tak. Dziękuję i Pozdrawiam!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Stan konta w sieci Aldi
Wiem tylko, że ni w ząb nie znam niemieckiego. I tu właśnie jest problem. Jak zadzwonię pod ten numer to po niemiecku będą mówić czy co ?
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
To wrzuć sobie stronkę do translatora: http://translate.google.pl/?hl=pl#de|pl|quwertyi pisze:Wiem tylko, że ni w ząb nie znam niemieckiego.
Jak wkleisz tam link, to Ci całą stronę przetłumaczy.
EDIT:
Niestety link na forum źle się pokazuje zatem opcje językowe będziesz musiał sobie sam ustawić.
Lub wkleić taki link:
Kod: Zaznacz cały
http://translate.google.pl/?hl=pl#de|pl|
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Skoro siec jest niemiecka i obsluguja niemcow, to po jakiemu maja gadac?quwertyi pisze:Jak zadzwonię pod ten numer to po niemiecku będą mówić czy co?
Nie pomagam na PW.
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Nie wiem jak jest teraz bo nie korzystam, ale w Polskich sieciach w ABOK często bywała opcja zmiany języka na angielskikey pisze: Skoro siec jest niemiecka i obsługują niemców, to po jakiemu maja gadac?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
No a tam nie ma.
Mozesz jeszcze wyprobowac *100# (sluchawka) - na niektorych telefonach dziala. No i dla niektorych telefonow jest applet.
Mozesz jeszcze wyprobowac *100# (sluchawka) - na niektorych telefonach dziala. No i dla niektorych telefonow jest applet.
Nie pomagam na PW.