Anglia - internet na karte
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Anglia - internet na karte
Witam, wie ktoś może jaki jest najlepszy internet na karte w Anglii ?
- valdens
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Anglia - internet na karte
Zależy, który nadajnik jest najbliżej. Tutaj masz stronę, na której możesz sprawdzić, do którego BTS'a będziesz mieć najbliżej.
http://www.sitefinder.ofcom.org.uk/search
Ja korzystam z Vodafone i jestem zadowolony, a Three chodzi mi bardzo słabo (ale w innych miejscowościach jest odwrotnie). A ceny są podobne - 10 funtów za 1gb, 15 funtów za 3GB, 25 funtów za 7gb itd.
http://www.sitefinder.ofcom.org.uk/search
Ja korzystam z Vodafone i jestem zadowolony, a Three chodzi mi bardzo słabo (ale w innych miejscowościach jest odwrotnie). A ceny są podobne - 10 funtów za 1gb, 15 funtów za 3GB, 25 funtów za 7gb itd.
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Anglia - internet na karte
ja od kilku dni jestem posiadaczem abonamentu w 3, nazywa sie Sim only 100, kontrakt na 1 (jeden)miesiąc, masz 100 minut, 3000 smsów i 1gb transferu, koszt 10f/mies. Internetu w sumie uzywam tylko do VoIP, mam konto sip i uzywam komórki jako stacjonarnego
bo dość często dzwonię do kraju - i wszystko działa ok.
edit:
bylem dzis na spacerze i o ile dobrze widzialem, przy salonie 3 stał potykacz i na nim oferta: 15gb za 15.99f na donglu, calkiem ciekawy deal jesli ktos nie ma broadbandu. Tylko nie wiem czy to oferta w calej sieci czy lokalna promocja, bo takowe sie czasem zdarzają, tzw oferta menedżera. Tak czy siak warto sprawdzic.

edit:
bylem dzis na spacerze i o ile dobrze widzialem, przy salonie 3 stał potykacz i na nim oferta: 15gb za 15.99f na donglu, calkiem ciekawy deal jesli ktos nie ma broadbandu. Tylko nie wiem czy to oferta w calej sieci czy lokalna promocja, bo takowe sie czasem zdarzają, tzw oferta menedżera. Tak czy siak warto sprawdzic.