Nordisk - jak sprawdzić zużycie pakietu
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Nordisk - jak sprawdzić zużycie pakietu
Witam,
Jak w sieci Nordisk mogę sprawdzić ile z dostępnych w pakiecie GB wykorzystałam?
Jak w sieci Nordisk mogę sprawdzić ile z dostępnych w pakiecie GB wykorzystałam?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Nordisk - jak sprawdzić zużycie pakietu
Można spróbować zadzonić do BOKu i zobaczyć, ale z tego co wiem to chyba może być problem.
Najlepiej to zainstalować program do liczenia danych i ustawić okres zliczania na taki jaki ma się w umowie i wtedy będzie wiadomo mniejwięcej ile MB poszło.
Najlepiej to zainstalować program do liczenia danych i ustawić okres zliczania na taki jaki ma się w umowie i wtedy będzie wiadomo mniejwięcej ile MB poszło.
-
- Stały użytkownik forum
Problem w tym, że chce podłączyć router czyli sygnał będzie dzielony na kilka kompów. No cóż, wychodzi na to, że zostaje tylko czekać aż spadnie prędkość (mając nadzieję, że nastąpi to jak najpóźniej, albo wcale)... szkodaja.michal pisze:Można spróbować zadzonić do BOKu i zobaczyć, ale z tego co wiem to chyba może być problem.

[/code]
-
- ### BAN ###
Now problem- kupujesz sobie router TP-Link MR-3420 lub 3220, robisz upgrade oprogramowania w routerze na Open-Wrt Gargoyle by @obsy i masz statystyki: minuty, godziny, dni, miesiące itd. Soft w języku polskim, ustawienia routera przez www 

jareq
-
- Użytkownik forum
A będzie działał ten router z modemem AnyData ADU-510L, na którym działa Nordisk?tygrysq pisze:Now problem- kupujesz sobie router TP-Link MR-3420 lub 3220, robisz upgrade oprogramowania w routerze na Open-Wrt Gargoyle by @obsy i masz statystyki: minuty, godziny, dni, miesiące itd. Soft w języku polskim, ustawienia routera przez www
-
- Początkujący użytkownik forum
Poczytaj ForumInternet CDMA (Orange Freedom PRO, Sferia, było ostatnio.