Euro2012 coraz blizej
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Euro2012 coraz blizej
hejka, ktoś się wybiera? Macie już bilety zakupione? Podobno sponsorzy Castrol, Calsberg, Orange organizują konkursy/loterie. Czy rozważacie uczestnictwo w takich akcjach?
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Euro2012 coraz blizej
.... który to już koniec świata ogłaszają? Jeden na ten rok wystarczy
Nie jadę, nie mam zamiaru (stadion 70km koło mnie) i nawet wątpię żebym oglądał
I nic chodzi o to że Polska gra jak gra, ale o to że i tak sędziowie będą ustawiać wyniki jak w LM, PUEFA (to juz chyba inaczej się zwie) i innych wielkich pseudoturniejów. Po prostu od Euro 2004 nie oglądam nic poza Kolejorzem (i tak rzadko), po prostu odechciewa się patrzeć...
A mogli by wprowadzić możliwość weryfikacji sytuacji z kamer, ale nie....

Nie jadę, nie mam zamiaru (stadion 70km koło mnie) i nawet wątpię żebym oglądał
I nic chodzi o to że Polska gra jak gra, ale o to że i tak sędziowie będą ustawiać wyniki jak w LM, PUEFA (to juz chyba inaczej się zwie) i innych wielkich pseudoturniejów. Po prostu od Euro 2004 nie oglądam nic poza Kolejorzem (i tak rzadko), po prostu odechciewa się patrzeć...
A mogli by wprowadzić możliwość weryfikacji sytuacji z kamer, ale nie....
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Ja póki co biletów nie mam, niestety nie wygrałem. Ale będę walczył o bilet na allegro albo innym serwisie aukcyjnym ; >.
A nawet jeśli biletu nie będę miał to i tak pojadę do Wrocławia pod stadion (tudzież pod strefę kibica) bo atmosfera na pewno będzie fajna ; >. Mam tylko nadzieję że chmiel będzie w miarę cenowo przystępny i z normalną ilością %.
A nawet jeśli biletu nie będę miał to i tak pojadę do Wrocławia pod stadion (tudzież pod strefę kibica) bo atmosfera na pewno będzie fajna ; >. Mam tylko nadzieję że chmiel będzie w miarę cenowo przystępny i z normalną ilością %.
vectra = 300 Mbps
Vodafone + iPhone 7
Vodafone + iPhone 7
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Ja też się nie wybieram na żaden mecz. Z wielu powodów...
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- kris_kjk
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Wybrałbym się na mecz ... czemu nie ... ale z rodziną i na pewno nie na mecz piłki nożnej ...
-
- Użytkownik forum
ej, czemu jesteście pesymistami? Co do bezpieczeństwa, to uważam że organizator za to zadba, przecież to impreza na międzynarodową skalę! Nie wiadomo kiedy będziemy następnym razem będziemy gospodarzami...
@lubczyk, a masz już rozeznanie jeżeli chodzi o aukcje? W sumie moim skromnym zdaniem też warto rozważać loterie sponosorów... Nic ku temu nie stoi na przeszkodzie, często próg uczestnistwa jest bardzo obniżony, trzeba kupić albo butelkę piwa Carlsbierg albo aktywować prepaida w Orange.
@lubczyk, a masz już rozeznanie jeżeli chodzi o aukcje? W sumie moim skromnym zdaniem też warto rozważać loterie sponosorów... Nic ku temu nie stoi na przeszkodzie, często próg uczestnistwa jest bardzo obniżony, trzeba kupić albo butelkę piwa Carlsbierg albo aktywować prepaida w Orange.
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Ta... już to widziałem. Polityka na mnie nie działa.agent07 pisze:Co do bezpieczeństwa, to uważam że organizator za to zadba, przecież to impreza na międzynarodową skalę!
W 2012 koniec świata więc już nikt nie beðzei gospodarzemagent07 pisze:Nie wiadomo kiedy będziemy następnym razem będziemy gospodarzami...

Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
-
- Użytkownik forum
@ra-v, może i nie będzie 
ja tam jestem dobrej myśli
a wracając do tematu, to w moim przypadku to loteria czy konkurs to taka
adrenalina we krwi i tylko zachęca do uczestnictwa, zwłaszcz, że odbywa się
to niewielkim kosztem (typu przykładowo zakup tapetki)

ja tam jestem dobrej myśli
a wracając do tematu, to w moim przypadku to loteria czy konkurs to taka
adrenalina we krwi i tylko zachęca do uczestnictwa, zwłaszcz, że odbywa się
to niewielkim kosztem (typu przykładowo zakup tapetki)