Mam nokie 9300 z iPLUSem, ktora podobno ma edge ale nieumiem z niego korzystac poprzez kompa i w samym telefonie Prosze o pomoc bo <font color="#FF00FF"><b>»»nie mam««</b></font> sie do kogo zwrocic!!! Z GORY DZIEKUJE
tak jestem w zasiegu edge i sprawdzajac przez internetowe testy predkosci wychodzi ok 33kb/s i wydaje mi sie ze <font color="#FF00FF"><b>»»nie mam««</b></font> ustawionego polaczenia edge w telefonie i komputerze bo <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> jak
Blaise pisze:tak jestem w zasiegu edge i sprawdzajac przez internetowe testy predkosci wychodzi ok 33kb/s i wydaje mi sie ze <font color="#FF00FF"><b>»»nie mam««</b></font> ustawionego polaczenia edge w telefonie i komputerze bo <font color="#FF00FF"><b>»»nie wiem««</b></font> jak
nie musisz nic ustawiać w telefonie i kompuetrze, skąd jesteś pewien że masz zasięg EDGE? patrząc na mapa.plusgsm.pl zasięg EDGE jest tylko w centrum miasta.
Mam 9500 (to to samo prawie co 9300 z małymi różnicami) i nie trzeba konfigurować nic dodatkowo jak bedize dostępne edge to sam przełączy sie na edge oczywiscie w tych modelach (9300 i 9500) skopali jedno ze nie pokazuje kiedy jest edge a kiedy sam gprs cały czas jest widoczna ta sama ikonka. Co do prędkości to odkąd zrobili mi btsa to śmigam z transferkami powyżej 22kB/s (powyżej 176kb/s). Telefon mam podłączony po bt do laptopa.