internet radiowy w czemiernikach
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
internet radiowy w czemiernikach
Mam pytanie na jakiej stronie mogę <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> firmy sieci radiowej? Rozchodzi mi się o internet radiowy który zasięgiem obejmie moja miejscowoś. Jeśli macie trochę czasu to bym prosił o podanie mi firm i ich zalet. Z góry dzięki. A i proszę nie pisać czego takiego " szukanie nie boli " gdyż szukam już strasznie długo. Jeśli źle umieściłem temat to proszę o przeniesienie
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: internet radiowy w czemiernikach
Rozejrzyj się po dachach za dziwnymi antenami (innymi niż TV) i popytaj właścicieli czy to do internetu. Popatrz na budynek szkoły, gminy itp wyższe budynki w okolicy. W niedalekiej odległości masz Kock, Radzyń może firmy z tych miast mają zasięg u Ciebie.mastah7991 pisze:gdyż szukam już strasznie długo
Sprawdzałeś w okolicy? PZ-Net. Radiowy dostęp do sieci internetowej. Zbiciak J.
21-345 Wrzosów 64 501 309 822
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Przejdz sie po okolicy z zalaczonym skanerem sieci WiFi (n.p. inSSIDer). Sieci z numerami telefonow lub URL w nazwie sa te, ktore Cie interesuja.
Nie pomagam na PW.
-
- Początkujący użytkownik forum
key pisze:Przejdz sie po okolicy z zalaczonym skanerem sieci WiFi (n.p. inSSIDer). Sieci z numerami telefonow lub URL w nazwie sa te, ktore Cie interesuja.
przepraszam można jaśniej bo ja zabardzo tego nie rozumiem
a niema żadnych stron z zasięgiem i firmami sieci radiowych
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Bierzesz laptop, odpalasz inSSIDer i wedrujesz po okolicy i patrzysz jak nazywaja sie sieci ktore znalazl. W nazwach komercjalnych sieci czesto sa namiary na ISP.mastah7991 pisze:przepraszam można jaśniej bo ja zabardzo tego nie rozumiem
Nie pomagam na PW.