TP Filtruj
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
TP Filtruj
http://www.tp.pl/b/static/campaigns/filtruj/index.html
czegoś takiego chyba wcześniej nie było na rynku?
czegoś takiego chyba wcześniej nie było na rynku?
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: TP Filtruj
Porównywarka w takim miejscu obiektywna być nie może. Netia tepse sądem straszy.
A do tego same cyferki to nie wszystko.
A do tego same cyferki to nie wszystko.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Jak dla mnie "tracisz -15zł" = "zyskujesz 15zł". 

-
- Początkujący użytkownik forum
@krystianb ,
zgadza się że cyferki to nie wszystko.
Przy wyborze operatora, trzeba wziąć pod uwagę również takie nie mierzalne czynniki jak np: obsługa klienta, stabilność łącza, szybkość usuwania ewentualnych awarii, dodatkowe bonusy dodawane do umowy itd.
No i jeżeli o to chodzi, to twórca porównywarki raczej dobrze wypada na rynku.
zgadza się że cyferki to nie wszystko.
Przy wyborze operatora, trzeba wziąć pod uwagę również takie nie mierzalne czynniki jak np: obsługa klienta, stabilność łącza, szybkość usuwania ewentualnych awarii, dodatkowe bonusy dodawane do umowy itd.
No i jeżeli o to chodzi, to twórca porównywarki raczej dobrze wypada na rynku.
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
Tu faktycznie z tego co słyszę u znajomych jest różnie. Nawet regionalni operatorzy radiówki mają cyrki.obsługa klienta, stabilność łącza, szybkość usuwania ewentualnych awarii
To ja w Plusie raz albo 2 razy w ciągu prawie 2 lat chwilę nie miałem neta. A co najwyżej kilka razy przełączyło mnie na 15-30 minut na EDGE. A w necie mało nie siedzę.
Wolę naprawdę zapłacić więcej ale mieć, aniżeli płacić i się męczyć z byle czym.
Co do porównywarki - kiedyś była porównywarka cen prepaidów, wybierało się ile się rozmawia, w jakich sieciach mamy znajomych itp. Kombinowałem kombinowałem i nigdy Play mi nei wychodził na 1. miejsce, a przecież jest dla mnie najtańszy.
Tak naprawdę najlepsza porównywarka jest tego typu co na mgsm.pl - pełno "opcji" do porównania, wystarczy że ktoś zobaczy 1 ciekawą opcje (np. własny publiczny IP w cenie) i weźnie ofertę po lewej, a nie po prawej w której za to UP trzeba zapłacić.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez ra-v, łącznie zmieniany 1 raz.
Internet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Ja mam w Netii telefon + internet co prawda umowa zawarta prawie 2 lata temu i juz w niej mam za free połączenia do Australii ( z minut w abonamencie)wiec tp chyba ciut gorzej idzie niż Netia jeśli chodzi o telefon.
A ich oferta na tp.pl to nie porozumienie nie wspominając ilu ludzi ma PCM-ki na łączach tp i nie mogą mieć neta.
A ich oferta na tp.pl to nie porozumienie nie wspominając ilu ludzi ma PCM-ki na łączach tp i nie mogą mieć neta.
Netia 2Mb/s. 
Router:D-Link DIR-655 + Modem : D-Link DSL-320T i E3131, 12.9.2013 3G Networks

Router:D-Link DIR-655 + Modem : D-Link DSL-320T i E3131, 12.9.2013 3G Networks