ZTE MF636 + jaki router polecacie? Windows 7

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Bizon198000
Początkujący użytkownik forum

ZTE MF636 + jaki router polecacie? Windows 7

Post autor: Bizon198000 »

Witam!
Jestem tu nowy i kompletnie zielony jeśli chodzi o sprawy internetu przez router. Posiadam iplusa mam samsunga n150 z wbudowanym modemem(w tej chwili tak się łącze z internetem)Oba laptopy mają Windowsa7 starter i home premium..Posiadam osobno modem ZTE MF 636 i chciałbym podłączyć go właśnie do routera bym mógł rozdzielić sygnał na drugiego laptopa z karta wifi i xbox360wifi i ewentualnie internet w TV jeśli kupie w przyszłości taki telewizor z funkcją internetu. Nie wiem tylko jaki kupić router by mi wszystko śmigało bezprzewodowo w całym mieszkaniu 50m2. Na allegro widzę masę sprzętu ale wiem, że są urządzenia niekompatybilne albo z systemem Windows albo sprzętowo. Zatem poradźcie proszę, niedrogi router ale taki bym nie wyrzucał pieniędzy w błoto.

Z góry przepraszam jeśli powielam temat ale przeszukanie forum jest baaaardzo czasochłonne a mi zależny na czasie:)
ODPOWIEDZ