Telewizja na Kartę.

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
dexter18

Telewizja na Kartę.

Post autor: dexter18 »

Witam, z racji tego w wyniku nieprzemyślanego zdarzenia telewizor działa lecz nie działa złącze antenowe. TNK chyba mi pomoże. Jaki dekoder polecacie może być też od nich i czy ktoś z forum z tego korzysta i jak się to sprawuje.
key
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Telewizja na Kartę.

Post autor: key »

Mam TNK HD na DreamBoxie. Duzy minus to jednostrumieniowosc ich CAM'a, ktorej ze wzgledu na parowanie karty z CAMem nie da sie obejsc.
Nie pomagam na PW.
dexter18

Ok, dzięki key. Coś planuję kupić ale niestety nie ma tak jak kiedyś jak się kody do dekoderów wklepywało i było wszystko:) Chyba jednak zostanę przy TNK. Ale szkoda, że nie ma tam Polsatu.
marens
Guru bezprzewodowy

Post autor: marens »

Proponowałbym n na kartę (TNK HD + Polsat) z pakietem Domowy HD
Całkiem niezły jest ten dekoder ADB 2850ST mam go jako MR do N.
http://n.pl/oferta/n_na_karte.html

Dodatkowo ma obsługę DVB-T więc problem z niedziałającym złączem anteny w TV może się rozwiązać po wprowadzeniu DVB-T w Twojej okolicy.
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Post autor: krystianb »

A może wystarczy samo DVB-T, w niektórych częściach kraju jest już 11.5 kanału (TV6 nadaje przez pół dnia )

A może najprostsza możliwość czyli naprawić TV?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
dexter18

Krystian już wolę korzystać z tnk jak mam ten złom naprawiać ciekawe ile jeszcze przeżyje.
ODPOWIEDZ