Jak w temacie czy można połączyć korzystając z Internetu Iplus udostępnić internet przez wifi konsoli Xbox360?
Windows 7
Modem Iplus huawei E1750 (Iplus Manager 2.2) podłączony do Laptop Emachines e725 który ma Wifi link 5100 ABG ma się połączyć z Xbox 360 slim z wifi
Próbowałem założyć sieć ad-hoc udostępniając połączenie lokalne 2 (modem huawei e1750) ale gdy włączę udostępnianie automatycznie net się rozłącza a konsola nie może się połączyć wszystkie ustawienia automatyczne w laptopie oraz w konsoli. Może ktoś miał podobny problem i pomoże stworzyć sieć jeżeli się da.
Jak pisałem jestem zielony a nikt inny nie może mi pomóc.
Iplus(usb)->laptop(wifi)->Xbox360
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
Re: Iplus(usb)->laptop(wifi)->Xbox360
Nie robiłem tego na 7-ce. Ale powinno być podobnie jak na XP. A tu masz linka do dokładnego opisu http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=70629#70629 Ustawienia adresów IP, bram, DNSów muszą być takie same jak w poradniku. Oczywiście jeśli chcesz to możesz zmienić serwery DNS, ale wpisane mają być tylko tam gdzie są u w tym poście do którego dałem Ci linka.Darwin1 pisze: Może ktoś miał podobny problem i pomoże stworzyć sieć jeżeli się da.
Pozdrawiam YaHooo 
> FAQ < > Limitowanie TTL < > Filtrowanie MAC < > Limit - miniFAQ <
> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)

> Udostępnianie połączenia internetowego iPlus w trybie Ad-hoc < > Połączenie Ad-hoc <
(iPlus7GB-30%) + (Sierra Wireless AC881) + (HP Compaq nx7300) + (200m od BTS'a) = (600kB/s)
-
- Początkujący użytkownik forum
Dzięki udało się wszystko tak jak w poradniku teraz mam iplusa w całej chacie pc laptop i xbox rewellacja bez-kabli i zakupu dodatkowych urządzeń.
- YaHooo
- Guru bezprzewodowy
To fajnie jak takDarwin1 pisze:Dzięki udało się wszystko tak jak w poradniku

Pozdrawiam YaHooo