Otóż kończy mi się już umowa z play (telefon nie internet) i chciałbym być dalej w play. W sumie nic do tej sieci nie mam, zasięg gsm jest ok, z internetem powinni jeszcze sporoo popracować, aby każdy był zadowolony.
Tym razem chciałbym przenieść swój numer na kartę. Nie chce być już związany umową, bo nigdy tak naprawdę nie wykorzystałem w pełni 50 zł... wciągu mc to może maksymalnie wykorzystałem z 30zł. Dlatego nie widzę sensu płacić rachunków o 20 zł wyższych.
Podoba mi się, że play nie wymaga od użytkowniczkach na kartę regularnych doładowań jak to ma konkurencja. Praktycznie jest to nadal umowa...
Nie mam nowoczesnego telefonu jak <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font>, ale jest umts. Zależy mi najbardziej na internecie... w city jest ok. umts zawsze 5/5 kresek. W mieście jest sporo hot spotów dlatego też nie ma sensu łączyć się z kompem z komórką(modem) Gorzej jest za miastem nad jeziorem... po kilku dniach bez internetu po prostu się nudzi. Nie musi być szybki ważne aby stronki się wczytywały. W sumie nie sms za dużo, i nie dzwonie... wiedz jest to już mniejszy priorytet, ale warto aby te usługi też były tanie. Nigdy nie wiadomo kiedy najdzie konieczność rozmowy czy pilnego sms.
Czy ktoś może mi polecić kartę czy pakiet czy jak to się nazywa? która będzie najepiej do mnie pasować?