trafilem tutaj gdyz mam ogromny problem z moim bezprzewodowym internetem (LICENCJA II GPRS IDEA-teraz ORANGE) z wielkim trudem przegladam to forum w poszukiwaniu odpowiedzi na nurtujace mnie pytania stad tez prosze o wyrozumialosc gdyz zdaje sobie sprawe ze takie pytania juz mogly sie wczesniej pojawic ale uwierzcie mi ze cierpliwosc sie konczy kiedy co chwile nie zostaje wyswietlona strona www co ogromnie utrudnia znalezienie poszukiwanej informacji.
obecnie korzystam z wspomnianej juz LICENCJI II GPRS i ogromnie sie ciesze ze umowa dobiega konca gdyz od jakiegos czasu jakiekolwiek uzytkowanie internetu jest niemozliwe poniwaz
- strony www najczesciej sie nie wyswietlaja a jak mam to szczescie i sie wyswietlaja to po bardzo dlugim okresie otwierania
- polaczenie bardzo czesto jest zrywane
w zwiazku z tym ze za chwile skonczy mi sie umowa i szukam nowego dostawcy bezprzewodowego internetu prosze osoby ktore jak zauwazylem posiadaja znaczna wiedze w temacie o udzielenie mi podpowiedzi ktory z operatorow komorkowych posiada aktualnie najkorzystniejsza oferte internetu bezprzewodowego:
-mieszkam w wroclawiu
-interesuje mnie niezawodne polaczenie oraz najszybsze
-mozliwie najmniejszy limit transferu
-cena jest sprawa drugorzedna ale rowniez istotna
zanim udam sie do operatora chce znac opinie z niezaleznego zrodla bo jakos juz nie wierze w zapewnienia sprzedawcow z danej firmy

ps. moje polaczeni z internetem jest tak niewiarygodnie irytujace ze zaczynam podejrzewac ingerencje jakis wirusow. czy jest to <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> mozliwe ????
dziekuje za pomoc
pzdr.
VT