Huawei K3765 - Vodafone Niemcy - totalne nic

Kwestie techniczne, konfiguracja i rozwiązywanie problemów z modemami GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA).

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
niesforny_karol
Początkujący użytkownik forum

Huawei K3765 - Vodafone Niemcy - totalne nic

Post autor: niesforny_karol »

Witam na forum , jako, że jestem już zrozpaczony poszukiwaniem googlowniem, ściąganiem plików i nic - postanowiłem założyć konto i watek, który i może się powtarza.

A więc tak mam brandowany modem Huawei K3765, ale że miałem możliwość korzystania z iPlusa nie chciałem brać identycznego modemu bo po co mi dwa takie same? Zaniosłem modem do pewnej firmy "X", która miała ściągnąć zabezpieczanie. Niestety nie ściągnęła, a zepsuła modem, na szczęście nie wzięła za to kasy. Ale jak nie zwrócę oryginalnego nie ruszonego ( nie otwieranego ) i z innym numerem seryjnym do Vodafone zapłacę trochę.

A więc tak obecnie na telefonie jest zainstalowany zamiast oprogramowania Vodafone jest soft Mobile Partner. Którego z resztą nie mogę zainstalować gdyż komputer się sam restartuje.
Po drugie nie wykrywa modemu, nie mogę zainstalować, żadnego firmware do K3765 nie wiem co mam robić. Może da sie jakos go resuscytować?

Pytajcie o wszystko na wszystko odpowiem.
ODPOWIEDZ