Orange Free - Hauwei E173S-2

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Blanco1900
Początkujący użytkownik forum

Orange Free - Hauwei E173S-2

Post autor: Blanco1900 »

Witam

Pisze do was ponieważ ogarnięci ludzie z Orange jakoś logicznie nie potrafią przedstawić problemu :D Ostatnio posiadałem modemik Globala od Orange i śmigałem na nim dobre 4 latka bez problemów.. zmieniłem modem bo kupiłem Lapka i zarazem moja umowa się zmieniła i otrzymałem Modemik Hauwei'a ... wszystko ładnie pięknie ale jakoś po podłączeniu nie wyświetla sie autorun do inastalki i mój komp wykrywa go jako zwykłego Pendriva... dobra myśle sobie ściągam program z orange.pl i gra muzyka .. lecz znów modemu nie wykrywa... wtedy czytajac na forach przeczyałem o programie Mobile Partner lecz ten sam problem albo źle ustawiam ogólnie profil albo poprostu coś jest nie tak... Proszę o pomoc bo wykituję :D
Modem
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Orange Free - Hauwei E173S-2

Post autor: Modem »

Nie kituj tylko poszukaj na Forum bo było o takich przypadkach ze 100razy.
Blanco1900
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Blanco1900 »

No dobrze fajnie pięknie że było 100-razy ... ale nie wiem jaki przypadek jest odpowiedni do mojego... zapodaj linkiem .
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Post autor: wojteks »

Blanco1900 pisze:nie wyświetla sie autorun do inastalki i mój komp wykrywa go jako zwykłego Pendriva
Co jest na tym pendrive?

Nowe poprawki do windows wyłączają autorun dla pamięci przenośnych z tego co pamiętam.
Nie pomagam na PW!
ODPOWIEDZ