Jak skonfigurować telefon w ramach wykorzystania karty SIM z multimedia polska?
Obecnie posiadam usługę internetu bezprzewodowego (karta SIM + modem USB) z multimedia polska. Gdy przekładam kartę SIM do telefonu - usługa jest niedostępna.
Obecnie posiadam SAMSUNG GT-S8530 Wave II. Telefon nie posiada blokady simlock.
Niestety operator nie umie mi doradzić ale jest przekonany że powinno działać na telefonach wykorzystywanych jako modemy. Testowałem także na SAMSUNG Avilla ale też nic z tego.
internen bezprzewodowy multimedia polska na komórce
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
Re: internen bezprzewodowy multimedia polska na komórce
Czy coś udało się ustalić z problemem z Multimedia Polska?
Mam ten sam kłopot w urządzeniu HP iPAQ 6815. Żadna konfiguracja nie pozwala na połączenie z Internetem w palmtopie (a przynajmniej żadnej nie znalazłem). Dodam tylko, że za pomocą modemu podłączanego przez USB do komputera wszystko działa.
Mam ten sam kłopot w urządzeniu HP iPAQ 6815. Żadna konfiguracja nie pozwala na połączenie z Internetem w palmtopie (a przynajmniej żadnej nie znalazłem). Dodam tylko, że za pomocą modemu podłączanego przez USB do komputera wszystko działa.
-
Re: internen bezprzewodowy multimedia polska na komórce
Zadzwoniłem do działu technicznego i napisałem e-maila w tej sprawie. Twierdzą że nie powinno być problemu ale nie wiedzą jak skonfigurować telefon i nie dają gwarancji. Byłem chyba pierwszy w tej sprawie. Twierdzą także że usługa dedykowana jest modemom USB i tyle.