Jak włączyć usługę pakiet społecznościowy w play ?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Mordzik
Początkujący użytkownik forum

Jak włączyć usługę pakiet społecznościowy w play ?

Post autor: Mordzik »

nie wiem jak włączyć te usługę bo zauważyłem że gdy jestem na Facebooku to mi pobiera dane
to pierwsza sprawa druga to taka że ma ofertę Play Online 99 dla stałych klientów czyli 16 GB limitu w nocy od 24-9 mam darmowy transfer a przyszedł mi sms że pozostało mi mniej jak 1 GB transferu. Gdzie pisze mi w statystykach ze pobrałem niecałe 9 GB

czym to może być spowodowane?
Awatar użytkownika
Cz3ski
Specjalista bezprzewodowy-junior

Re: Jak włączyć usługę pakiet społecznościowy w play ?

Post autor: Cz3ski »

Z tego co mi się wydaję jest włączany automatycznie, no chyba że się mylę. Może ktoś ewentualnie wie coś więcej w tej kwestii jeżeli nie to podejdź do PLAYA i po prostu zapytaj :)

Podłączasz modem tylko do jednego PC? bo może używasz na kliku PC i wtedy w każdym kompie mogą być różne staty.
EeePC 904HD + Huawei E169
Mordzik
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Mordzik »

Tak tylko na jednym . Dziwne .
nemo333
Użytkownik forum

Post autor: nemo333 »

wziąłeś internet po 20 lipca? jak tak to nie dostajesz pełnych 16 GB tylko 16GB pomniejszone o 1/30 limitu za każdy dzień który był przed rozpoczęciem umowy, tak samo będzie z kwotą rachunku. Dopiero od nowego okresu rozliczeniowego który zacznie się 20 sierpnia dostaniesz nowy limit.
ODPOWIEDZ