internet bezprzewodowy w centrum Warszawa
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
internet bezprzewodowy w centrum Warszawa
Witam.
Dzisiaj kończy mi się umowa z Aster na internet i muszę sobie znaleźć jakiś dostęp do internetu na jakieś 2 miesiące, dopóki się nie przeprowadzę i znów nie będę mieć stałego łącza. Myślałam o internecie bezprzewodowym podłączanym przez USB do komputera np. z Play z umową na rok (taki net zawsze się gdzieś wykorzysta, a drogi nie jest), ale czytałam opinie, że Play jest fatalny w kontaktach z klientem, więc pomyślałam o Netii, która korzysta z zasięgu Playa. Może wybrać coś innego? Internet byłby mi potrzebny głównie do przeglądana www, odbierania poczty, ściągania niewielkich załączników, bo podejrzewam, że taki net na oglądanie np. youtube to już nie wystarczy.
Dzisiaj kończy mi się umowa z Aster na internet i muszę sobie znaleźć jakiś dostęp do internetu na jakieś 2 miesiące, dopóki się nie przeprowadzę i znów nie będę mieć stałego łącza. Myślałam o internecie bezprzewodowym podłączanym przez USB do komputera np. z Play z umową na rok (taki net zawsze się gdzieś wykorzysta, a drogi nie jest), ale czytałam opinie, że Play jest fatalny w kontaktach z klientem, więc pomyślałam o Netii, która korzysta z zasięgu Playa. Może wybrać coś innego? Internet byłby mi potrzebny głównie do przeglądana www, odbierania poczty, ściągania niewielkich załączników, bo podejrzewam, że taki net na oglądanie np. youtube to już nie wystarczy.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: internet bezprzewodowy w centrum Warszawa
kaya, na dwa miesiące znacznie bardziej będzie ci się opłacało wziąć Play Online na Kartę (zestaw startowy z modemem za 130zł).
-
ale 1 GB to trochę mało
-
- Stary wyga bezprzewodowy
A w centrum Wa-wy nie ma żadnej otwartej sieci Wi-fi co by się do niej podczepić ?
:)

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Jaki problem dokupić? Chyba lepiej niż potem płacić zbędny abo?kaya pisze:ale 1 GB to trochę mało
[ Dodano: 2011-08-09, 14:07 ]
Z hot-spotami słabo.bdkacz pisze:A w centrum Wa-wy nie ma żadnej otwartej sieci Wi-fi co by się do niej podczepić ?![]()
-
Mieszkam na 7 piętrze, więc nic i tak by mi nie złapało.
ale tam się doładowuje na kilka dni. to w ogóle ma sens?Jaki problem dokupić? Chyba lepiej niż potem płacić zbędny abo?
Ostatnio zmieniony 2011-08-09, 13:09 przez kaya, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
A kto mówi o hot-spotach ?
Nie wierzę, że teraz 100% ludzi zabezpiecza sieci
:) A jak nawet zabezpiecza to sporo jest jeszcze tych z WEPem do złamania w parę minut 

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Nie do końca rozumiem o co chodzi.kaya pisze:ale tam się doładowuje na kilka dni. to w ogóle ma sens?
Ja mówię o hot-spotach. A rady pt. "kradnij" może zachowaj dla siebie.bdkacz pisze:A kto mówi o hot-spotach ?Nie wierzę, że teraz 100% ludzi zabezpiecza sieci
![]()
A jak nawet zabezpiecza to sporo jest jeszcze tych z WEPem do złamania w parę minut
EDIT: Głupoty lecą do śmietnika.
- wojteks
- *** Administrator ***
Za 50zł masz na 60 dni 5GB transferu. Oczywiście można doładować za więcej.kaya pisze:ale tam się doładowuje na kilka dni. to w ogóle ma sens?
http://www.play.pl/pl/promocja/play-int ... index.html
Nie pomagam na PW!