A więc pierwszy zacznę tę dyskusję i podziele się swoim zdaniem na temat simdaty, a więc simdata jest najtanszą ofertą internetu komórkowego w Polsce ale czy aż tak bardzo tanią

3gr - 100KB
30 gr - 1MB
bez porównania z innymi operatorami ale nadal jest to bardzo wysoka stawka, niestety jestem zmuszony korzystać z simdaty, ponieważ nie bardzo mnie stać teraz na stałe łącze, oraz internet nie jest mi aż tak bardzo potrzebny jak kiedyś, teraz to przegladanie stron www, gadu-gadu i to mnie zadowala

Komunikatory - np. AQQ, Gadu-Gad itd. jest to bardzo opłacalne ściagamy program który wyłacza reklamy w gg i jest wszystko luzik

Przeglądanie stron WWW - sprawy mają się inaczej strony które zawierają mało obrazków jest tak średnio (zawsze mogło być gorzej

Szybkość - Wiadomo internet GPRS, wszystko zależy od tego w jakim miejscu się znajdujemy i na ile przeciążone są BTS-y sieci Plus. na komputerze mam zainstalowany program NetMeter (darmowy) naprawdę bardzo polecam użytkownikom simdaty, przydatne wykresy, liczniki itd., według netmetera sciągam jak dotąd rekord jaki pokazał mi netmeter to bodajże 5,7 KB/s, szybkość internetu tego to niestety nigdy nie wiadomo do końca sporo jest stron które obliczy nam predkość naszego internetu, każda strona podaje inaczej, i nie należy się tym sugerować bo to przekłamane wszystko

Cennik - 1MB - 30gr to jednak korzystna oferta, ale wciąż jest drogo wiadomo nigdzie nie znajdziemy tańszej oferty, ale ja bym proponował 500 KB - 3gr (1MB - 6gr) było by to naprawdę bardzo dobre rozwiązanie

Podsumowanie - iPlus simdata to jednak potężna oferta która króluje w stosunku co do ceny, jeśli bardzo nam zależy na gg to oczywiście bez stresu można spokojnie pogadać i zrelaksować się przy komputerze popijając sobie nasze ulubione piwko

iPlus - uwagi na temat sieci Plus, nie miłe sytuacje? jakieś błędy? słaba stabilność internetu? podziel się opinią na temat firmy Polkomtel (sieć PLUS)
Czekam na opinie użytkowników simdaty a zapewne jest ich sporo i ciągle przybywa