Witam.
Szukałem w wyszukiwarce tematów takiego, który odnosiłby się do promocji w postaci okresu próbnego. Z tego co pamietam iplus miał niby tygodniowy okres na sprawdzenie co i jak działa. Czy to dalej trwa, oraz czy inni operatorzy udostępniają internet na jakis tam próbny okres czasu.
Z góry dzieki i pozdrawiam
btw. jesli taki temat już był (a nie znalazłem) to sory
Okres próbny
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jojo
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Okres próbny
Ten okres próbny w iPlus to nie jest tak do końca próbny, niby można spróbować przez cyba tydzień ale jak się nie spodoba to trzeba coś im zapłacić jakołś kwotę za aktywację karty SIM. Najlepiej spróbować z SIM Datą i innymi kartami operatorów bez abonamentu i wybrać najlepszą.
Elektroniczna rewolucja
- homzik
- Stały użytkownik forum
w iplusie bylo na tydzien, ale sie placilo 150 netto chyba... simdata to lepszy sposob, fakt... ale tylko simdata, przynajmniej jesli chodzi o umts/hsdpa, bo w orange i tak-taku przycinaja transfer umts/hsdpa dla prepaidow, wiem, bo sam sprawdzilem:)
Homzik poleca laptopy -> http://laptopy.yyy.pl
- Jojo
- Stary wyga bezprzewodowy
Do ilu przycinają w stosunku do normalnej pracy w tych systemach?homzik pisze: fakt... ale tylko simdata, przynajmniej jesli chodzi o umts/hsdpa, bo w orange i tak-taku przycinaja transfer umts/hsdpa dla prepaidow, wiem, bo sam sprawdzilem:)
Elektroniczna rewolucja
- homzik
- Stały użytkownik forum