Witam,
Czy ktos z was korzysta z Play Fresh? Czy zrywa wam sesje? Czy macie poblem z ponownym zalogowaniem?
Mowa oczywiscie o sytuacji gdy mamy pelny zasieg, metoda dostepu UMTS/HSPA.
pzdr
Play Fresh - pakiety internetowe - zrywanie sesji
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Play Fresh - pakiety internetowe - zrywanie sesji
Ostatnio zmieniony 2011-08-16, 08:25 przez gomader, łącznie zmieniany 1 raz.
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Play Fresh - pakiety internetowe - zrywanie sesji
Może chwilowe problemy z nadajnikiem w którego zasiegu się znajdujesz? Albo problem z softem na kompie, coś Ci rozłącza...
-
rozumiem ze Ty masz Play Fresh i testowałeś co najmniej kilka godzin i mozesz powiedziec ze Tobie nie zrywa sesji?DJ1910 pisze:Może chwilowe problemy z nadajnikiem w którego zasiegu się znajdujesz? Albo problem z softem na kompie, coś Ci rozłącza...
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Aktualnie mam abonament + odpalony pakiet internetowy, żadnych problemów nie uświadczyłem.
Takie przypadki to nie jest prosta sprawa, przyczyn może być wiele, nie da się tego określić od razu.
Pierwsze co, to proponowałbym sprawdzić, jak sprawa wygląda na innym komputerze (najlepiej z jakims Linuchem).
Jeśli byłoby to samo, to dopiero szukałbym przyczyn dalej (modem albo rzeczywiście siec).
Takie przypadki to nie jest prosta sprawa, przyczyn może być wiele, nie da się tego określić od razu.
Pierwsze co, to proponowałbym sprawdzić, jak sprawa wygląda na innym komputerze (najlepiej z jakims Linuchem).
Jeśli byłoby to samo, to dopiero szukałbym przyczyn dalej (modem albo rzeczywiście siec).
-
U mnie w różnych sieciach zrywało tylko sesję kiedy zasięg był kiepski lub straciło się go