modem huawei E160 - czyta go jako stację dysków i usb
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
modem huawei E160 - czyta go jako stację dysków i usb
Witam
Mam problem z modemem huawei E160. Od kilku dni nie można połączyć się przez niego z netem (play na kartę). Nie mam pojęcia czy przez ten czas było coś aktualizowane.Wiem, że była na nim instalowana mozilla i od tego czasu nie działa.Od razu mówię, że to komputer mojego taty, który jest kompletnie atechniczny, więc mógł coś odwalić i zapomnieć, a że ja też nie jestem mistrzynią komputera, więc teraz nie wiemy, jak to naprawić.
Jeśli ktoś kumaty ma jakiś pomysł to bardzo proszę o pomoc. I to w wersji dla komputerowych amatorów:)
Mam problem z modemem huawei E160. Od kilku dni nie można połączyć się przez niego z netem (play na kartę). Nie mam pojęcia czy przez ten czas było coś aktualizowane.Wiem, że była na nim instalowana mozilla i od tego czasu nie działa.Od razu mówię, że to komputer mojego taty, który jest kompletnie atechniczny, więc mógł coś odwalić i zapomnieć, a że ja też nie jestem mistrzynią komputera, więc teraz nie wiemy, jak to naprawić.
Jeśli ktoś kumaty ma jakiś pomysł to bardzo proszę o pomoc. I to w wersji dla komputerowych amatorów:)
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: modem huawei E160 - czyta go jako stację dysków i usb
A co konkretnie się dzieje ? W jaki sposób łączysz się z siecią - przez aplikację PalyOnline ? Jakiś błąd się pokazuje ? Może skończyły się środki na koncie 

- wojteks
- *** Administrator ***
Zainstalować najnowsze sterowniki do modemów Huawei (do znalezienia na forum) ponieważ stare nie pracują prawidłowo z Windows 7.paulina11599 pisze:jak to naprawić.
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Prawy przycisk na CD-ROMie, "Eject".paulina11599 pisze:I to w wersji dla komputerowych amatorów:)
Nie pomagam na PW.
-
Łączę się przez Mobile Partner. Kiedy podłączam modem wyskakuje mi okno stacji dysków. Próbowałam (za czyjąś radą z tego forum) odinstalować cały sprzęt w managerze sprzętu, zrobiłam, żeby pokazało ukryte, ale i tak nie wyświetla się żaden modem. Środki na pewno są, akurat to ojciec umie zrobić:p
-
Sorki ale nie mogę znaleźć tutaj tych sterowników pod windows 7 32bit na stronie ze sterownikami cały czas pisze że mają problemy techniczne i nic nie ma. Czy może mi ktoś zapodać jakiegoś linka do tych sterowników??wojteks pisze:Zainstalować najnowsze sterowniki do modemów Huawei (do znalezienia na forum) ponieważ stare nie pracują prawidłowo z Windows 7.
[ Komentarz dodany przez: YaHooo: 2012-03-03, 08:29 ]
<a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59341#59341">Panie i Panowie tniemy cytaty!</a>
Ostatnio zmieniony 2012-03-03, 08:29 przez mirtex, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Są tylko uniwersalne pod wszystkie Windowsy, 4.23.03.00 są najnowsze i wystarczy użyć wyszukiwarki aby je znaleźć.mirtex pisze:tych sterowników pod windows 7 32bit
Nie pomagam na PW!