Netgear ProSafe WIFI VPN Firewall FVG318

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Czeski
Początkujący użytkownik forum

Netgear ProSafe WIFI VPN Firewall FVG318

Post autor: Czeski »

Witam na allegro pojawila sie taka aukcja http://allegro.pl/netgear-prosafe-wifi- ... 01010.html i jest z mojego miasta oplaca sie jesli router bedzie sprawny ? Antenke mam swoja bardzo dluga a zasilacz z TP-link TL-wr 543g
Awatar użytkownika
krystianb
Guru bezprzewodowy

Re: Netgear ProSafe WIFI VPN Firewall FVG318

Post autor: krystianb »

No i co w związku z tym wielkim wydarzeniem?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
Awatar użytkownika
Jo_gurt
Guru bezprzewodowy

Post autor: Jo_gurt »

Czeski, ciężko powiedzieć czy się opłaca. Ogólnie będziesz miał jak skorzystać z ewentualnych ciekawszych funkcji typu tunele VPN?
Czeski

No nie ja chce tylko jakis tani router kupic do 50 zl zeby mi rozdzielal internet bezprzewodowo po domu na 2 laptopach.
A co do Krystianb jakbyś nie przeczytal to sie zapytalem czy sie oplaca.
Nowy taki kosztuje ponad 200zl
jarek999
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: jarek999 »

No nie ja chce tylko jakis tani router kupic do 50 zl zeby mi rozdzielal internet bezprzewodowo po domu na 2 laptopach.
A przeczytałeś to:
NIESPRAWDZANY
Tzn. że jak nie będzie działał lub działał niepełnosprawnie to będziesz miał kawałek cegły za 50zł bez możliwości zwrotu :cfaniak:
jareq
Czeski

Dobra przeciez forum nie jest po to aby sie klocic. Przeczytalem i odrazu napisalem maila i dostalem odpowiedz ze mozna do niego podjechac bez problemu i sprawdzic ma antenke i zasilacz a cena to nie 50 tylko 35 zl a ze mieszkam w Bielsku to podjechal bym wiec z tym nie ma problemu, moze i nie bede kozystal ze wszystkich funkkcji routeru ale 35zl to chyba duzo nie jest za taki router sprawny (jesli taki bedzie ) to jak podjechac i zobaczyć czy dziala ? czy polecicie cos innego do 50zl moze byc uzywany na aukcji allegro ;)
jarek999
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: jarek999 »

Przeczytalem i odrazu napisalem maila i dostalem odpowiedz ze mozna do niego podjechac bez problemu i sprawdzic ma antenke i zasilacz a cena to nie 50 tylko 35 zl a ze mieszkam w Bielsku to podjechal bym wiec z tym nie ma problemu, moze i nie bede kozystal ze wszystkich funkkcji routeru ale 35zl to chyba duzo nie jest za taki router sprawny (jesli taki bedzie ) to jak podjechac i zobaczyć czy dziala ?
Jak możesz life podjechać i sprawdzić to bierz, bo po tej cenie nic lepszego nie kupisz :ok:
jareq
ODPOWIEDZ