Witam,
Może ktoś mi tutaj pomoże. Mam nokię n95 8gb która niedawno była skradziona. Po dwóch dniach telefon został zwrócony lecz bez karty sim. Czy jest możliwość odczytania z telefonu numeru seryjnego karty sim która była używana w telefonie? Mowa o mojej karcie ponieważ do wyrobienia duplikatu potrzebuję tego numeru.
Pozdrawiam
numer karty sim
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Re: numer karty sim
A karta była rejestrowana w sieci na Twoje dane osobowe?
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
właśnie problem jest taki, że nie została zarejestrowana
- Yanusz
- Mistrz bezprzewodowy
Nie wiem, jak jest w innych sieciach, ale w ubiegłym roku miałem podobny przypadek, po prostu zagubiłem kartę, która nie była zarejestrowana. Poszedłem do salonu Plusa. Pracownik na podstawie numeru telefonu, oraz pytań mi zadanych, np: pod jaki/jakie numery Pan ostatnio dzwonił? Od kiedy posiadał Pan kartę? Jaka kwota z doładowania pozostała na koncie? Jakim nominałem ostatnio doładowywał Pan kartę? - stwierdził, że jestem posiadaczem tego numeru i dał do wypełnienia kartę rejestracyjną, oczywiście wyrobił także duplikat karty.
Pomoc w doborze anten EDGE/UMTS/HSDPA/HSPA/HSPA+/LTE/CDMA
-
dzięki wielkie, naprawdę mi pomogłeś. Ponieważ w salonie w małym mieście zduńskiej woli powiedzieli mi że nie da się tego zrobić i wątpiłem w bajki, że w firmowym salonie plusa zrobią mi to dzięki danym jakie podałeś. Ale teraz wiem, że muszę sobię zrobić wycieczkę do łodzi. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam