W małym mieście taniej wychodzi bilet do kinabarteknowacki pisze:Film 700 MB = 14zł

Moderator: Moderatorzy
W małym mieście taniej wychodzi bilet do kinabarteknowacki pisze:Film 700 MB = 14zł
aaaaaaa!Dla osób aktywnie korzystających z zasobów sieci przygotowano także jednorazowy pakiet danych o wielkości 1 GB, do wykorzystania przez całą dobę, w cenie 15 zł.
To ja wolę adsl'a za 80zł z utrzymaniem linii i bez limitów.barteknowacki pisze:Fragment oferty LTE:
Przy prędkościach 6+...Mb/s oczywiście, może nie jest przełomowa ta oferta, bo i takiej trudno się było spodziewać przecież gdyby rzucili 50GB w dzień i 100GB w nocy to masa ludków zaryzykowała by z marszu i zrezygnowała z oferty ADSL na rzecz LTE-skutek byłby wiadomyTo ja wolę adsl'a za 80zł z utrzymaniem linii i bez limitów.
Oczywiście, mniej niż 6 to marne rozwiązanie, miałem 1, potem 2 a teraz 10Mbps i zauważam inny komfort używania, szczególnie przy podziale na 4 domowe komputery.jarek999 pisze:Przy prędkościach 6+...Mb/s oczywiście
Za wdrażanie nowych technologii zawsze się płaci więcej, minie trochę czasu potanieje, najbliższą okazją będą święta Bożego NarodzeniaZeby przy srednim abo za 50zl trzeba bylo dac jeszcze 300 za modem! Odpadam w przedbiegach, o ile abo jeszcze moglbym przezyc to za modem wiecej jak 100zl juz nie bardzo.
Też się przymierzam.marens pisze:Testy komercyjne LTE czas zacząć
Dadzą, bo z tego co twierdzili sprzedawcy to po oddaniu konto jest blokowane na okres roku. Więc u Ciebie teoretycznie już minął. Tylko ciekawe ile trzeba realnie czekać na aktywacje karty SIM. Karta loguje się do sieci LTE na -81dBm bez anteny, tylko przekierowuje na stronę Polsatu że trwa aktywacja.Patryk pisze: Ciekawe, czy mi dadzą skoro w czerwcu 2010 brałem testowo ofertę HSPA.
7 dni na próbę jest?marens pisze:Testy komercyjne LTE czas zacząć
Takryba825 pisze:7 dni na próbę jest?
Kod: Zaznacz cały
C:\Documents and Settings\Marek>ping www.wp.pl
Badanie www.wp.pl [212.77.100.101] z użyciem 32 bajtów danych:
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=35ms TTL=249
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=33ms TTL=249
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=32ms TTL=249
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=32ms TTL=249
Statystyka badania ping dla 212.77.100.101:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 32 ms, Maksimum = 35 ms, Czas średni = 33 ms
Kod: Zaznacz cały
C:\Documents and Settings\Marek>ping www.wp.pl
Badanie www.wp.pl [212.77.100.101] z użyciem 32 bajtów danych:
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=55ms TTL=249
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=72ms TTL=249
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=50ms TTL=249
Odpowiedź z 212.77.100.101: bajtów=32 czas=48ms TTL=249
Statystyka badania ping dla 212.77.100.101:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 48 ms, Maksimum = 72 ms, Czas średni = 56 ms
C:\Documents and Settings\Marek>ping wp.pl
No ładnie, przekraczasz nawet ich twierdzenie że jak będzie te 5% z tych 100 Mbps to wystarczymarens pisze:LTE bez anteny -81dBm
Mam, ale nie chce jej montować gdyż planuje oddać im w Piątek caly zestaw.barteknowacki pisze:A masz antenę ?
Zwracają opłatę aktywacyjną 49zł?Mam, ale nie chce jej montować gdyż planuje oddać im w Piątek caly zestaw.
Teoretycznie nie naliczają opłaty aktywacyjnej, choć zobaczymy jak przyjdzie faktura.Trevis pisze:Zwracają opłatę aktywacyjną 49zł?
Wiem tyle, co mówili na konferencji: Taka możliwość będzie na 100%. Jeżeli skończył ci się okres umowny, koszt jest zerowy. Jeżeli umowa trwa, to opłata będzie wynosić (w zależności od pozostałego zobowiązania itd) od 5 do 50 PLN - konkretów jednak faktycznie na razie nie podano.ygreko pisze:Mam abonament na HSPA+, chciałbym przejść na nową ofertę. Na razie zero informacji na ten temat: pytałem w punkcie i na infolinii. Czy ktoś ma jakieś przecieki jak to będzie wyglądać i kiedy będzie możliwe?
Chciałem sprawdzić jak to śmiga.Trevis pisze:czy po prostu chciałeś sprawdzić co to ten lte
Generalnie spodziewałbym się czegoś ciut szybszego.Trevis pisze:Czy to kwestia jakiegoś "ale"
No i teraz tak jest (wg. infolinii oraz punktu sprzedaży).marioking pisze:logicznie powinno byc procentowy udzial z kwoty 29zl za wykorzystany transfer
Może nie udać się oddać następnego dnia.lukaszsz15 pisze:Ile naliczą mi jutro jak będę ten badziew oddawał?
Tylko ja mówię o zwrocie całego zestawu, w ich systemie podczas zwrotu wyskakuje taki komunikat(jak ja próbowałem dziś oddać). Ponoć przez to, że minęła ledwie doba od podpisania umowy.lukaszsz15 pisze:nie mam zadnych bledów
Czy biorąc internet na próbę płacisz za modem od razu czy przy ewentualnym podpisywaniu umowy po 7 dniach?marens pisze:Oddałem dzisiaj cały zestaw, koniec testów LTE
Ponoć nie płaci się za aktywacje, tylko za X/30 dni w zależności kiedy oddasz zestaw i wysokości abonamentu. Tak przynajmniej twierdzą sprzedawcy i COK. Zobaczymy, jak przyjdzie faktura.pogodabartek pisze:a za aktywację zapłacisz